2777
2789
عنوان

بعد از خیانت شوهرم بشدت عاشقش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 49 پست
اتفاقا مرد وفادار هم پیدامیشهکسی که حقیقتا خدا شناس باشه بره کره ماه هم خیانت نمیکنه

کره ماه کسی نیست، اخه،بعضی ها بقالی برن هم گند میزنن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نگو اینطوری هیچکس 100 در 100 قابل اعتماد نیستوصیه میکنم فیلم میوه ممنوعه رو ببینی البته قدیمیم هست ...

اتفاقا فیلمش خیلی خوبه 

اون دختر چندین بار بهش پناه اورد و کمک خواست

در حالیکه زنش همش سرش به کار مدرسه بود و کلا زیاد باهاش نبود حتی بعد از بازنشستگی میرفت سرکار 

خودش گفت قدسیه از اولش زیاد حسابم نمیکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مردها خیانت نمیکنن. من با اینکه خیانت دیدم خودش هم میدونه قهمیدم میگه خب حالا فهمیدی ناراحتی برو گمشو خستم کردی انقدر میگی من همینم ناراحنی برو. تو نری من میرم. میگه یا لال شو یا برو 

دیقا میگه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته دخترداییمم صددرصد ب شوهرش اعتماد داشت 12 سال زندگی عاشقانه ...

خیلی ناراحت شدم😢😢خدا دل دختر داییت شاد کنه ایشالله خوشبخت بشه و تنش همیشه سلامت باشه 

ب جای اینکه‌متنفربشی عاشق شدی

خیلیا اینطوری میشن

اونایی که به خودشون و انتخابشون مطممئن نیستن وقتی میبینن انتخابشون آرزوی یکی دیگه بوده تازه قدرشو میدونن، که خیلی بده هیچ عزتی برا خودشون نمیذارن بمونه

من با حرفای دیشب همسرم بهش اعتماد کامل ندارم

آنه جان هنوز اینجایی

پاشو برو یه توک پا بزا میخایم بیایم دیدنت شیرینی بخوریم😂😂😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اتفاقا فیلمش خیلی خوبه اون دختر چندین بار بهش پناه اورد و کمک خواستدر حالیکه زنش همش سرش به کار مدرس ...

نمیشه که ذاته کثیف و خائن رو بزاریم پای بی توجهیه خانوما 

دوطرف تو رابطه مسئوله خوب کردن حال هم و برطرف کردن نیاز همدیگن اما خب اکثرا مردایی ک میرن دنبال خیانت شناگرای خوبی ان بوقتش

..

نمیشه که ذاته کثیف و خائن رو بزاریم پای بی توجهیه خانوما دوطرف تو رابطه مسئوله خوب کردن حال هم و برط ...

توجیهی در کار نیست 

اتفاقا همونجا هم حاج یونس اومد همه چی رو گفت و مهریه زنش رو داد بعد افتاد دنبال دومی 

راست میگه دیگه باید جدا بشی وگرنه اون وقیح تر میشه

اخه با یه بچه مجا برم. بچم میگه میحاد با من بیاد اینم میگه باید طلاق توافقی باشه که مهر نده. مجبورم همینجا بمونم طلاق نگیرم خودش یه غلطی بکنه.