2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولی درمان کن

مشاوره رایگان بگیر

روبیکا trustisho

کارشناسان پوست و مو شرکت لیاتیم

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
اصولی درمان کنمشاوره رایگان بگیرروبیکا trustishoکارشناسان پوست و مو شرکت لیاتیم

ممنون ولی بنده محصولات شزکت تراست مثل شرکت ها  لدورا و نفیس و ....من استفاده نمیکنم 

چون اینا تاییدیه نداره ک حتی ت داروخونه هم ب فروش نمیرسه

ممنون ولی بنده محصولات شزکت تراست مثل شرکت ها لدورا و نفیس و ....من استفاده نمیکنم چون اینا تاییدیه ...

هر چور صلاح میدانید عزیزم

اما کیفیت بالایی دارند

و سیاست شرکت لیاتیم را با سایر محصولات قابل مقایسه نیست

💌🫂

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
هر چور صلاح میدانید عزیزماما کیفیت بالایی دارندو سیاست شرکت لیاتیم را با سایر محصولات قابل مقایسه نی ...

ممنونم 

چون اطزافیان من دبدم بعد ی مدت صورتشون ب ثکل عجیب برگشت میکرد و ب شدت پوست حساس

ممنونم چون اطزافیان من دبدم بعد ی مدت صورتشون ب ثکل عجیب برگشت میکرد و ب شدت پوست حساس

حق با شماست

درست و اصولی که کارشناس میگه استفاده نمیکنند

مثلا صابون لایه بردار گرفته روزی ۳بار زده صورتش و بعد از یک هفته پوست پوسته شدن صورت و خشکی کامل و جوش رو دیده

گفت مشکل از صابونه

طرز استفاده میده کارشناس و تضمین میده ،تضمینی که دکتر و داروخانه هم نمیدن

شما خیلی استارتر عزیزی هستید.

💌لینک ثبت نام شرکت را بگیر خودت برو به قیمت تولید بخر و با کارشناس شرکت مشاوره انجام بده💌

رضایت مشتریان الکی در سایت ثبت نشده ک....

و ممنون از شما🫂

حق با شماستدرست و اصولی که کارشناس میگه استفاده نمیکنندمثلا صابون لایه بردار گرفته روزی ۳بار زده صور ...

صابون محصولی نیست که مناسب پوست باشه خشک میکنه صورت یا بدن رو 

باید ژل یا فوم شوینده استفاده شه

صابون محصولی نیست که مناسب پوست باشه خشک میکنه صورت یا بدن رو باید ژل یا فوم شوینده استفاده شه

در علم جدید 

بعضی از صابونهای مراقبتی  گیاهی بدون پارابن هست