2777
2789
عنوان

بابام از یکی طلبکاره

80 بازدید | 5 پست

بابام از یکی طلب داره ۲۰ تومن. الانم دم مدرسه دانشگاست برای دانشگاهم و مدرسه خواهرم حسابی مول لازمیم ولی موجودی صفرره.

بابام روش نمیشه به این خانمه کهطلب داره بگه ولی من کم و بیش میشناسمش زشته بدون اطلاع بابام من دخالت کنم و بگم به زنه؟

اره زشته 

با بابات صحبت کن خودش به زنه بگه

بابات اگه نتونه پول جور کنه مجبوره به زنه بگه

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یک ساله طلبکاره . همیشه ام پول نداره ناچه تقصیری داریم آخه

من اگه بودم انقدر به بابام میگم تا راضی بشه بگیره

انقدر بدم میاد ی نفر پول میگیره از کسی بعد هزار بار پول دستش میاد نمی گه پول اون بنده خدا رو بده🤦‍♀️🙁

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅