2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم 🙂🖤

206 بازدید | 20 پست

۲۱ سالمه دارم طراحی لباس میخونم 

خیاطیم اصلا خوب نیست تن به کار نمیدم حوصله  ندارم  کار انجام بدن همه از من نا امید شدن 

همش فک میکنم دارم پول هدر میدم یکی از خودم بالاتر میبینم نا امید میشم 

پدرمم کارگره و معتاد ۴ تا بچه ایم من بچه اولم  اینم بگم  خیلی توسط دیگران تحقیر و.... شدم 🙂 افسردگی هم دارم 

همه میگن بخون کار آزاد راه بنداز اما من میترسم چون پدرم کارش آزاد بود اما شکست خورد الان دوستام که همشون مامان باباشون دولتی هستن وضع خیلی خوبی دارن ماهم یه ماه  پول داشتیم یه ماه نداشتیم  که آخرم کارش شکست خورد کارگرای پدرم پولدار شدن و پدرم شد کارگر 🥲

یک سال نیم درسم تموم میشه همه میگن  خیاطی کن پیج بزن آخه تو اینستا پره اونم سرمایه میخواد که من ندارم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم تصمیم دارم درسم تموم شد دوباره کنکور  بدم فرهنگیان  یا تجربی پرستاری یا شاید مرحله آخر برم حوزه 🙂نمیدونم چیکار کنم

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

شما باید توی خودباوری و ایمانت و عزت نفس و... کلا یه انقلاب به پا کنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزت نفس و امیدم کلا صفره

خیلی خوبه که آگاهی به این موضوع

نصف راهو رفتی 

بقیش باید شروع کنی روی خودت کار کردن

قطعا راحت نیست و باید انرژی زیادی بزاری تا حفره هات پر بشه

ولی شدنیه

برای شروعم خودت برو تحقیق کن از یه جا استارت بزن یه کتابی بخون و تمریناشو انجام بده، من خودم چون دوره دیدم کلی تمرین خوب سراغ دارم

خیاطی الان مهم نیست، باورهات الان مهمه، وقتی باورات درست شد بعدش تو خیاطی کودتا کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

برو حوزه ، وقتت رو پشت کنکور هدر نده .

از طریق حوزه میتونی دبیر عربی مدارس غیر انتفاعی و معاون پرورشی بشی.

توی این تایم منشی آموزشگاه _مطب _ فروشنده مغازه می‌تونه کمک خرج باشه واست .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ربطی نداره هر کسی چیزی که نداره رو فکر میکن خوبه شاید اگه از معلم بپرسی بگه شغل ازاد ببین خودت کجا دوست داری توی خودت میبینی که کجا بتونی موفق باشی ! همه جا پول هست فقط باید بلد باشی تلاش کنی و صبپر باشی

برو حوزه ، وقتت رو پشت کنکور هدر نده .از طریق حوزه میتونی دبیر عربی مدارس غیر انتفاعی و معاون پرورشی ...

همین فکرو میکنم  دانشجو یی طراحی لباسم الان بعد فارغ التحصیلی میرم

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است