2777
2789

بعد ازون ک عشقم بهم گفت کی میخای ازدواج کنی؟باسوال پیچ کردنش فهمیدم قصد ازدواج نداره

هرچقدرم میگمش دلیلش چیه دقیق نمیگه فقط میگ خانوادگیه موضوع، چون ۳تا داداش مجرد بزرگتر ازخودش داره

اون قصدش رل زدنه حالا من چیکار کنم بمونم باش یاولش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام تازه ازدنیا رفته روحیم خرابه نیاز ب رابطه دارم واقعا حال روحیم داغونه

عریزم واقعا سخته.من خودم تو ی رابطه ای بودم دقیقا همینجوری.غرورم اجازه نمی‌داد ازش بپرسم میخواد منو یا نه تا اینکه بعد ۹ ماه گفت تو خیلی دختر خوبی هستیا خیلی دوست دارما اما من قصد ازدواج ندارم.

من بابام تازه ازدنیا رفته روحیم خرابه نیاز ب رابطه دارم واقعا حال روحیم داغونه

باورت میشه منم نتونستم هنوز با اینکه تو زندگیم نباشه کنار بیام یعنی درواقع ازش ناامیدما همزمان خواستگار از همکارامم میاد اما بخاطر اینکه ی روزی عاشقم بشه جواب نمیدم چه فایده که اون زنی میخواد که بچه پولدار باشه

باورت میشه منم نتونستم هنوز با اینکه تو زندگیم نباشه کنار بیام یعنی درواقع ازش ناامیدما همزمان خواست ...

معنای عشق نمیفهمن 

فقط دنبال منفعت هستن 

یروزی پشیمون میشن