2777
2789
عنوان

ديگه بربدم راضيم همين الان بميرم

59 بازدید | 6 پست

خواهشا اگه ميخايد توهين كنيد دردمو بيشتر كنيد و خودتون تجربه ي شرايط منو نداريد همين اول بريد بيرون

من عاشق بچم خودم خواستم بچه دار شدم ولي الان واقعا نمبكشم تا يك ثانيه دراز مبكشم خودشونو پرت ميكنن رو شكمم همش دارن سوال ميپرسن جرعت ندارم گوشي دستم بگيرم بدو بدو ميان ازم ميگيرن اينفد بكن نكن ميگم بهشون رواني شدم ميترسم اونارم رواني كنم تا چه سني اين سختيا هست؟صبحا از ٧بيدارن روز از نو روزي از نو

٤و٥سالن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا یک ساعت پیش داشتم از دست بچه هام گریه میکردم.. دقیقا حرفای شما رو زدم.. به شوهرم گفتم فقط با مرگ به آرامش میرسم و واقعاااا دلم میخواد بمیرم.. پارسال عمل دیسک کمر انجام دادم خیلی بعد عمل بی جون و کم طاقت و بی حوصله شدم.. فقط و فقط دلم میخواد بمیرم.. بچه هام هم بچه نیستند..۱۸ ،۱۴ و ۱۱ ساله آن.. سه تا نوجوان وحشی و پرو و طلبکار ... دیگه از پس آسپزی و کار خونه و خرده فرمایشلتشون برنمیام.. خیلی دست تنهام.. خیلی... دوباره چشمام پر اشک شد 😭😭😭😭😭😭😭

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیزم تا یک ساعت پیش داشتم از دست بچه هام گریه میکردم.. دقیقا حرفای شما رو زدم.. به شوهرم گفتم فقط ب ...

واي يعني تا اون سن سختي دارن تمام اميدم ب اينه بزرگشن يكمي اسون بشه

خدا كمكت كنه 

منم شوهرم همش ميگف يكي ديگه بياريم ولي عمرا

واي يعني تا اون سن سختي دارن تمام اميدم ب اينه بزرگشن يكمي اسون بشهخدا كمكت كنه منم شوهرم همش ميگف ي ...

آره خدا انشالله حفظشون کنه ولی هر چه بزرگتر میشن سخت تر میشه.. مدام درخواست و توقع و دستور و... دریغ از یه ذره قدرشناسی

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔