2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم🥲💔

114 بازدید | 11 پست

نمیدونم واقعا دارم از غصه دق میکنم چیزی نیس راه حل داشته باشه فقط نمیتونم بابامو اینجوری ببینم بابام دو سالی بود گوشاش یکم شنواییش کم شده بود امروز پاشده میگه گوشم کیپ شده میخوام باهاش خرف بزنم نمیشنوه اخه من فقط ۱۸ سالمه چرا بابام باید اینجوری باشه سنشم بالاس ۶۰ و خورده ای نمیخوام پیر شدن و از کار افتادگیشوو ببینم🥲🥲🥲🥲🥲💔💔 یچی بگین آروم شم تروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی بچه ها از موقعه ای که به دنیا میان ناشنوا هستن

از اون بدتر خیلیا تو اوج جوانی از کار افتاده میشن

از اون بدترم ورزشکارایی هستن که فلج میشن

بابای تو هنوز هم جوونه اما همه یه اتفاقی براشون میفته حتی خود من که ۱۷ سالمه پوکی استخوان دارم

شاید اگه برین یه دکتر خوب درست کنه بهتر میشه باور کن گلم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اونجاش سخت تره که من هنوز بچمم🥲💔

بابای منم۵۶سالشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

مرسی دورت بگردم🥲

نه تشکر برای چه پدر و مادر خودمم میانسالن و من هم اولین بچهی خانواده هستم

بابام۵۶

مامانم۴۷

من همیشه تو همه جا حسی که تو داشتی تجربه کردم چون توی کلاس اکثرا پدر و مادر من از همه بزرگ بودن اما تازگیا دیگه ریکشنی ندارم خوب بزرگن نمیتونم کاری کنم