2777
2789

خصوصی ونیمه خصوصی خیلی هزینه هاش بالاست. خواستم ببینم دولتیان چجورن مثلا شهیدبهشتی اصفهان

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

من اصفهان نبودم 

ولی تجربه بی نهایت افتضاحی از زایمان طبیعی تو بیمارستان دولتی دارم 

بجان بچم ک عزیزترینم هست 

هیچ ارزشی برا جون تو و بچت قائل نیستن 

فقط خدا من و بچم رو نگه داشت اگه از جزئیات برات بگم وحشت میکنی

قرض کن پول بده برو جایی ک برا جون تو و بچت ارزش قائلن

من اصفهان نبودم ولی تجربه بی نهایت افتضاحی از زایمان طبیعی تو بیمارستان دولتی دارم بجان بچم ک عزیزتر ...

چطور شد مگه میشه بگی کجابودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول داری نرو دولتی ، رسیدگی نمیکنن ، من خونریزی داشتم هر چی داد میردم کسی نیومد البته من مجبور شدم برم دولتی الزهرا رشت، افتضاح بود.دیگه کلاهم اونور بیفته نمیرم.  مثل سگ باهات رفتار میکنن انگار هر زن بارداری میاد اونجا ،قراره واسه کارکنان اونجا هوو بزاد.

عزیزم خیلی طولانیه اگه خواستی درخواست بده برات توضیح بدم بعضی چیزاش رو اینجا نمیشه بگم نمیخوام شناخت ...

باشه نمیخواد ممنونم میترسم استرس بگیرم حال خودم کلی خراب هست

باشه نمیخواد ممنونم میترسم استرس بگیرم حال خودم کلی خراب هست

اول و آخر همه چی دست خداست 

انشالله بهترین و راحت ترین زایمان رو داشته باشی و تو دلیت رو سالم بغل بگیری و هردو عاقبت بخیر باشین عزیزم نگران نباش 

فقط من همه بهم گفتن نرو دولتی قبول نکردم جون خودم و بچم رو به خطر انداختم الان بهش فکر میکنم باور کن دستام بی حس میشه 

همش میگم اگه ب عقب برگردم مستقیم میرم خصوصی بخاطر این به همه میگم عاقلانه انتخاب کنین و بعد همه چی رو بدین دست خدا نه اینکه خودتون رو به خطر بندازین بعد بگین خدا بزرگه!