2777
2789
عنوان

سوال داشتم درمورد پیامک کشف حجاب

1992 بازدید | 16 پست

خانما دیشب برای بار دوم برای من پیامک کشف حجاب اومد بار اول تذکر بود اما این بار نوشته بود توقیف سیستمی الان سوالم اینه ماشین کلا توقیف میشه میره پارکینگ یا فقط از کارای اداری مثل تعویض پلاک و خرید و فروش محروم میشه؟

مگه حجابت چطور بود 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شالم افتاده بود دور گردنم بود

چقدر سخت گیر شدن 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

برای ما فقط یه بار پیام توقیف سیستمی اومد اسفند پارسال،بع دو هفته پیش درحالی که من به شدت مریض بودم و درد داشتم ماشین رو از ما گرفتن و هفت روز توقیف کردن،هرچی همسرم گفت کارت ماشین و گواهی نامه دستتون باشه من همسرم رو ببرم دکتر بعد برسونم خونه خودم میام ماشین رو تحویل میدم اصلا قبول نکردن،خدا شاهده من دولا دولا راه میرفتم ولی اصلا بگو سر سوزن رحم نداشتن،اینطوری مردم رو به اسلام و حجاب علاقه مند میکنن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چقدر سخت گیر شدن

عقده ای هستن بعضی وقتا الکی هم میزنن 

یکبار عموم اصلا یک شهر دیگه بود بعد گلشهر کشف حجاب خورده بود درحالی که اصلا اونجا نبود حتی نمیشه اعتراض بزنی پاک نمیشه از سایت

اها ممنون چون من گول سرچ کردم یک سایت زده فقط از خرید و فروش و ...ولی یک سایت گفت منع تردد هم میشه

خرید وفروش چیه؟

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  
برای ما فقط یه بار پیام توقیف سیستمی اومد اسفند پارسال،بع دو هفته پیش درحالی که من به شدت مریض بودم ...

خود خدا هم گفته در دین هیچ احباری نیست اینا 

دارن خودشونو پاره میکنن که مردم رو به اسلام بکشونن 

منم دیگه تصمیم گرفتم تو هر ماشینی اخوند اینا دیدم پلاکشون رو بدم برای کشف حجاب 

عقده ای هستن بعضی وقتا الکی هم میزنن یکبار عموم اصلا یک شهر دیگه بود بعد گلشهر کشف حجاب خورده بود در ...

چی بگم 

کجای کار این مملکت درسته 

اها ممنون چون من گول سرچ کردم یک سایت زده فقط از خرید و فروش و ...ولی یک سایت گفت منع تردد هم میشه

ما هم گول همین سرچ کردن رو خوردیم،فکر کن بعد از هفت ماه ماشین نیرو انتظامی تو راه دکتر رفتن مارو متوقف کرد گفت با بیسیم پلانکتون‌پلاکتونو گزارش کردن،خودشم تو ماشین نشست مارو برد دم یه پایگاه بسیج،ماشینو و سوئیچ رو گرفتن و خودمونو با اون حال داغون پیاده کردن،موقع ترخیص ماشین یک ملیون ششصد هزارتومن فقط پول جرثقیل از ما گرفتن،باقی چیزا بماند

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود