2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیاده همیشه فرت رو بزار رو ۱۸۰ 

اخر سر هم که میخوای در بیاری یه سیخ چوبی ببر توش بیین چیزی به سیخ میچسبه یا نه اگر نچسبید درش بیار 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره زیاده همیشه فرت رو بزار رو ۱۸۰ اخر سر هم که میخوای در بیاری یه سیخ چوبی ببر توش بیین چیزی به سیخ ...

نه این روش کامل پخته بودا اگه بیشتر میزاشتم میسوخت ولی بازم خیلی حالت خمیری و نرم داره من دوست دارم کیک یکم ترد باشه 

چه خبره ۲۵۰ عزیزم

من تو توستر ۱۶۰ تا ۱۸۰ 

کیکتو اگه زود برداری خراب میشه

باید بذاری تو فر سرد بشه خودش بعد بیاری بیرون

احتمالا به خاطر دمای بالا روش پخته داخلش خوب نپخته

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
اولا که دویست و پنجاه خیلی زیاده صد وپنجاه بزار بعدم المنت بالا رو اصلا نباید روشن کنی چون خیلی زود ...

یعنی کیک رو باید بزارم رو پایین ترین سینی فر؟ 

بعد من دوست دارم روی کیک یکم ترد بشه اینجوری نرم در نمیاد؟

نه این روش کامل پخته بودا اگه بیشتر میزاشتم میسوخت ولی بازم خیلی حالت خمیری و نرم داره من دوست دارم ...

موادش کم و زیاد نشده؟ 

احتمالا برای همون دمای بالای فرت بوده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
یعنی کیک رو باید بزارم رو پایین ترین سینی فر؟ بعد من دوست دارم روی کیک یکم ترد بشه اینجوری نرم در نم ...

نه طبقه وسط دو تا المنت داره فر یکی پایین یکی بالا بالایی باید خاموش باشه از اول وقتی کیک پخت چند دقیقه روشن میکنی تا بالای کیک طلایی بشه 

من کبک حاضری فرمند میخرم هفتاد تومن 😁 دیگه نصعشو میزنم میشه ۲۵۰ گرم دو تا سفیده تخم مرغ میزنم با برقی تا برگردونم نریزه بعد یدونه زرده را میزنم تا کرم کم رنگ بشه بعدش ۷۵ گرم شیر با ۵۰ گرم روغن مایع میریزم تو زرده و بازم هم میزنم بعد ارد آماده رو سه دف کار دفعه الک میکنم تو الکو میریزم دور بعد الک میکنم تو زرده بعد سفیده را میزنم دورانی بعد قالب چرب مبکنم یزره میزارم رو گاز قالبه گرم نشه میچسبه ولی خرج میخوای کنی کاغذ روغنیم خوبه بعد هواپز ۱۸۰ درجه بیست دقیقه میزنم میزارم بعد اصلاااا نباس درشو باز کنی بعد ۱۵ دقیقه که خاموش شد اتوماتیک درشو باز کن اگر هر کاری جز این کنی خراب میشه یه استکان اب گرمم با استکان تشکن بزار پیش قالبه خیلی بهتر وایمیسه مثللللل بازاری 

من کبک حاضری فرمند میخرم هفتاد تومن 😁 دیگه نصعشو میزنم میشه ۲۵۰ گرم دو تا سفیده تخم مرغ میزنم با بر ...

اره مام یبار پودر رشد خریدیم خیلیی خوب در اومد کیکش ولی به نظرتون میصرفه؟ قیمتاشون همه بالاست

اره مام یبار پودر رشد خریدیم خیلیی خوب در اومد کیکش ولی به نظرتون میصرفه؟ قیمتاشون همه بالاست

فرمند هر دفعه ۷۰ که نصفش؟میشه ۳۵ دیگه شیر و روغن و دوتا تخم مرغش هم که باید باشه بعد عزیز خوب ارد و وانیل و بکینگ پودر هم خرج داره دیگه . منکه راضیم . سنتی خیلی بیشتر دقت میخوا