بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کبک حاضری فرمند میخرم هفتاد تومن 😁 دیگه نصعشو میزنم میشه ۲۵۰ گرم دو تا سفیده تخم مرغ میزنم با برقی تا برگردونم نریزه بعد یدونه زرده را میزنم تا کرم کم رنگ بشه بعدش ۷۵ گرم شیر با ۵۰ گرم روغن مایع میریزم تو زرده و بازم هم میزنم بعد ارد آماده رو سه دف کار دفعه الک میکنم تو الکو میریزم دور بعد الک میکنم تو زرده بعد سفیده را میزنم دورانی بعد قالب چرب مبکنم یزره میزارم رو گاز قالبه گرم نشه میچسبه ولی خرج میخوای کنی کاغذ روغنیم خوبه بعد هواپز ۱۸۰ درجه بیست دقیقه میزنم میزارم بعد اصلاااا نباس درشو باز کنی بعد ۱۵ دقیقه که خاموش شد اتوماتیک درشو باز کن اگر هر کاری جز این کنی خراب میشه یه استکان اب گرمم با استکان تشکن بزار پیش قالبه خیلی بهتر وایمیسه مثللللل بازاری
اره مام یبار پودر رشد خریدیم خیلیی خوب در اومد کیکش ولی به نظرتون میصرفه؟ قیمتاشون همه بالاست
فرمند هر دفعه ۷۰ که نصفش؟میشه ۳۵ دیگه شیر و روغن و دوتا تخم مرغش هم که باید باشه بعد عزیز خوب ارد و وانیل و بکینگ پودر هم خرج داره دیگه . منکه راضیم . سنتی خیلی بیشتر دقت میخوا