2777
2789
عنوان

اه عنوان دیگه چی بزنم

56 بازدید | 4 پست

😭😭کسی بوده مثل من تو اقدام باشه و از فردای پاک شدنش اقدام کنه.بعد ۸ روز بعد مجدد لکبینی داشته باشه؟؟؟

من ۷ روز لکبینی داشتم....حالا دوروز دیگه موعدمه بنظرتون سرموعد پریود میشم یانه؟؟؟؟

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

یه چی بگم تمام این نوع سوالا فقط با صبر کردن متوجه میشی 

وگرنه ده نفرم بیان بگن اره ما سر موقع پریود شدیم ،باز دلیل نمیشه شما هم مثل اونا بشی 

چون بدن شما ،فعالیتت ،هورمونات ،استرست  و حتی تغذیت رو اینا اثر میزاره 

پس بیخیال باش ببین چی میشه

یه چی بگم تمام این نوع سوالا فقط با صبر کردن متوجه میشی وگرنه ده نفرم بیان بگن اره ما سر موقع پریود ...

درست میگی بخدا میخوام ولی چندین ماهه تو انتظارم.برای همین مدام دنبال یه روزنه امیدم که فقط دلم خوش بشه.دعا کن برام این ماه باردارباشم عزیزم. حرف و حدیثا داره اذیتم میکنه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی بخدا میخوام ولی چندین ماهه تو انتظارم.برای همین مدام دنبال یه روزنه امیدم که فقط دلم خوش ب ...

به امید خدا باردار میشی عزیزم 

اینقدر نگران نباش ،سه تا چیز رو رعایت کن ورزش ،تغذیه سالم و نداشتن استرس 

و شروع کن به شکرگذاری ،تاپیک هم در موردش هست یا تونت بزن شکرگذاری در ۲۸ روز و مدام ادامه بده مطمین باش نتیجه میگیری 

به امید خدا باردار میشی عزیزم اینقدر نگران نباش ،سه تا چیز رو رعایت کن ورزش ،تغذیه سالم و نداشتن است ...

انشالله حتما عزیزم...من اتفاقا تنبلی دارم.با اصلاح سبک وزنم چند کیلو کم کردم.فعالیتمم بیشتر کردم.سپردم به خدا اخرشو.یکم عجولم بخاطر حرف دوروبریامه که مدام من و تحت فشار میزارن با حرفاشون.

ولی حتما نگاهی به تاپیکاتون میندازم..ممنونم ازت مهربون ♥️♥️