2777
2789
عنوان

خبر چین شدم

248 بازدید | 11 پست

این عادت و نداشتم الان دارم خیلی دهنم قرص بود انگار انگار کمبود توجه دارم 

چند جا خبر چینی کردم .خدا به خیر بگذرونه 

چکار کنم باز مثل قبل شم😔 فکم که گرم میشه دیگه عقلم تعطیل میشه هر چی هست و نیست و میگم 

خیلی ناراحتم 

چیزای مهم نبودن منتها دوست نداشتم از اعتماد بقیه سواستفاده کنم

زیاد حرف زدن باعثش منم سرم آمده دیگه نمیگم

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس بدیه ...دیگه غلط کتم

آره منم خیلی خودم خراب کردم در حالی که جایی حرفی که زدم واجب بود گفتمش 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

پر حرفی باعثش میشه فکر کنم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یه دفتر بردار چرا درمانی کن از خودت بپرس من چرا اینطوری شدم و جوابش رو بنویس اینقد این روند رو ادامه بده تا ریشه در بیاد بعد ریشه رو درمان کن هر چیزی رو میخوای ترک کنی اول باید ریشه رو در بیاری 

عزیزم برای حاجت روایی امضات حمد میخونم ❤

مرسی دورت بگردم خوشحالم کردی😭

حالم خیلی بده واقعا الان 

تنها امیدم به خداست

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤