2777
2789
عنوان

امشب شوهرم آبرومونو برد 🤦‍♀️ ای خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 15183 بازدید | 158 پست

شما دوتا نابغه چجور میتونید به اسم ی ادم دیگه بگین چرت و پرت!

اسمای چرت و پرت جدید؟

حتما وقتی اسم رو هم بگی یا یه اسم بین المللی هست یا ایرانی!!!

من اسمی پسندم نباشه میگم تو سلیقم نیست نمیگم چرت و پرت

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا اسی اسم بچه چی بود؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اصلا خوب نیست ، اصلا اصلا . آدم باید بتونه بپیچونه الان‌خوب شد اون‌خانم اینقد خجالت کشید ؟

اصلا خوب نیست

تو این دنیا از هر چیزی میشه هم استفاده خوب کرد هم بد با چاقو میشه هم آدم کشت هم یه غذا درست کرد

دروغم همینه، گاهی با یه دروغ میشه به یه انسان امید یا اعتماد به نفس داد

شما دوتا نابغه چجور میتونید به اسم ی ادم دیگه بگین چرت و پرت!اسمای چرت و پرت جدید؟حتما وقتی اسم رو ه ...

چرت و پرت بودن رو استاتر گفته نخ شوهرش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مشکل از سوال اون زنه چراباید بپرسی اسم بچم قشنگه یانه وقتی انتخاب کردی اصلا نظر بقیه اهمیتی داره بچه توعه مهم خودتی که اون اسم رو دوست داری  ...حالا قبل انتخاب نظر سنجی کنی آره ولی بعدش چرا باید نظر بقیه روبپرسی 

باید می‌گفت نامدار باشه یا تو سلیقه ی من نیست ک طبیعیه همه اسم ها مورد  پسند همه نیستند 

یکم هم کم حرفه ب جز راست گویی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسی بگو اسمش چی بود 😃

نگی تا صبح خوابم نمیبره ☹️

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

شوهر منم یه زمانی این شکلی بود، خودمو میکشتم اگر از غذا خوشش نمیومد حاضر نبود بگه خوبه😁 ولی گذشت زمان و ورودش به اجتماع و افزایش سن عوضش کرد تا حدی.

خوبیش این بود که من خیلییییی خیالم راحت بود که دروغ نمیگه! بدیشم این بود رعایت ملاحظات اجتماعی رو گاهی نمیکرد،یا حتی رعایت ملاحظات عاطفی در رابطه بینمون😁😁