2777
2789

ما عقدیم همیشه شوهرم منو میبره جاهایی ک دوس دارم رستوران کافیشاپ فرق نداره هر جا بگم ولی من همیشه کم میخورم بیشتر سهمم رو اون میخوره چون خودم بدنم اینطوریه زیاد بخورم معدم بهم میریزه و وزنمم میره بالا

حالا امشب رفتیم خونه مادرشوهرم سر بزنیم  بابت اساس کشی داشتن شوهرمم برا همه کباب گرفته بود ب جز من ک زنگ زد بیام دنبالت شام گرفتم براشون و اینا منم گفتم من مزاحم نمیشم نمی‌خورم و این حرفا اصرار ک بیا منم فک کردم برا منم گرفته رفتم دیدم نه  مادرشوهرمم دید اینطوریه غذاشو با من نصف کرد منم نخوردم شوهرمم از غذاش بهم تعارف کرد منم دلخور شدم نخوردم ولی جلو خانوادش چیزی نگفتم 

حالا فردا قراره بریم سرویس طلا بگیره برام امشب وقتی اومدم خونمون پیام دادم بهش ک ناراحت شدم از این کارت ولی خاب بود دیگه ندید  پاک کنم صب نبینه ک فردا بریم برا سرویس  و دعوا پیش نیاد...یا بزارم بمونه پیامم 

من نخورده نیستم ولی برا احترام میگم خیلی از این رفتار بیشعوریش ناراحت شدم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان