2777
2789
عنوان

کنکوری تجربی 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست
کلاس هم میدیدین؟ یا فقط با کتاب جلو میرفتین، من الان میبینم با کلاس بخوام شروع کنم مثلا هرکلاس معین ...

من کمک کنکوری داشتم ک تست هم داخلش بود..کلا با کتابای درسی و کمک کنکوری جلو میرفتم و تمرکز داشتم، مثلا میگفتم اگه این جمله از کتاب به صورت جاخالی یا چهارگزینه‌ای یا... بیاد اینجوری باید جواب بدم.

میدونی چی میگم؟!

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ کتاب و کلاس خودمو میکشم بالا، از اونایی ام که اگر بشینم بخونم سخت ترین کتاب تست ها هم میفهمم ...

آفرین اصلا به حاشیه ها توجه نکن، اینم بگم خیلیا میگن رقابت کنی پیشرفت می‌کنی ولی به نظرم همون رقابتم انجام نده با کسی سرت تو کار خودت باشه و همیشه با خودت تو رقابت باش. اینجوری برات اعصاب خوردی ام پیش نمیاد که تمرکزتو از بین ببره مثل اتفاقی که امسال برای من افتاد البته تا حد زیادی بستگی به خود آدم داره که چه شخصیتی داره و چجوری با مشکلات تا می‌کنه. خلاصه آره دارم سعی میکنم تجربیاتمو بگم تا کمکتون کنم تا جایی که میتونم

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

کلاس هم میدیدین؟ یا فقط با کتاب جلو میرفتین، من الان میبینم با کلاس بخوام شروع کنم مثلا هرکلاس معین ...

اون دزس‌هایی ک ضعیفی کلاس ببین

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
آفرین اصلا به حاشیه ها توجه نکن، اینم بگم خیلیا میگن رقابت کنی پیشرفت می‌کنی ولی به نظرم همون رقابتم ...

مرسی که این نکات رو بهم میگی مهربونم 🥺🎀آره من واقعا موافق رقابتی خوندن نیستم، مگر با کسی که آدم ببینتش مداوم مث خواهر دوقلو، درغیر اون صورت انقد دروغ و حسادت و... پیش میاد مخصوصا بین دخترا که واقعا اعصابم خراب میشه

مرسی که این نکات رو بهم میگی مهربونم 🥺🎀آره من واقعا موافق رقابتی خوندن نیستم، مگر با کسی که آدم بب ...

قربونت عزیزم🤍 اره دقیقا. مثلا طرفت بهت میگه من امروز 12 ساعت خوندم 500 تا تست زدم. تو ام میری برای اینکه روشو کم کنی 13 ساعت میخونی 600 تا تست میزنی ولی هیچی از تستایی که زدی نمی‌فهمی و ساعت مطالعه ت برات مفید نبوده. بیشتر وقتا 6 ساعت مفید خوندن یا 50 تا تست با تحلیل عالی خیلی بهتره از اینکه برای چشم و هم چشمی 12 ساعت بخونی 500 تا تست بزنی ولی هیچی نفهمی. خلاصه آره اصلا خودتو درگیر رقابت نکن کسی گفت من از تو دارم بیشتر میخونم تست میزنم بگو آفرین خوش به حالت😂 بعدم کار خودتو بکن نزار دیگران روت تاثیر منفی بزارن. داشتن ذهنیت و شخصیت قوی تو دوران کنکور از درس خوندن خیلی خیلیییی مهمتره

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

قربونت عزیزم🤍 اره دقیقا. مثلا طرفت بهت میگه من امروز 12 ساعت خوندم 500 تا تست زدم. تو ام میری برای ...

چقدر حرفات درست بود عزیزم، ممنونم واقعا لطف کردی ❤️دقیقا باهات موافقم