2777
2789

گیر صابخونه ی بی ملاحظه و بی درک و فهم افتادیم 

ما خودمون صدامون زیاد باشه صدای تلوزیونه 

اینا تولد میگیرن تا ساعت ۲ بزن و برقص دارن مهموناشونم جیغ و داد ماشالله ماهی دو سه بارم این وضعیتشونه 

عصاب نزاشتن برامون با صدای آهنگشون، هیچی ام نمیتونیم بگیم چون خونه مال خودمون نیست🙂

خالمم تازه دو روزه فوت کرده عزا داریم 

بعد اینا که با هم تو ی ساختمونیم تولد گرفتن صدای آهنگشو ی طرف جیغ و دادشون ی طرف 

همش تو دلم دارم فوششون میدم

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکمون کنه.ما داریم یه جای دور شریکی می‌خوایم بخریم

از هیچی بهتره

از هر کس که این پستم رو میبینن التماس دعا دارم

که انشالله من و همه مستاجرا صاحب خونه بشیم

اتفاقن نذر آخرین تاپیکام الان در این مورده

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

همسایه مردم ازار و بد خیلی بده حالا ایشون صاحبخونه اس چیزی نمیشه گف ولی جای دیگه ام باشید خونه از خودتونم باشه باز چیزی بگید اخرش باید درگیر شید مشکلی ام حل نمیشه هیچ بیشترم میشه خدا ادم و گیر همسایه بد و بی ملاحظه نندازه فقط 

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

عزیزم از این خونه های مسکن مهر ثبت نام کنید 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
فقط دارم فوششون میدم

دسه کم دلتون خنک میشه متاسفانه منم چنین همسایه بی ملاحظه ای داشتم اخرشم ناچار شدم خونه مو عوض کنم چاره ای نبود،هنوزم میگم خدا لعنتش کنه خیلی اذیتم کرد یعنی دو ماه دو ماه مهمون داشت اونم تا سه چهار صبح تو حیاط میزدن و می رقصیدند و ...بعدم صدای دریل کاری و بکوب بکوب تا سه صبح یادم میاد دیوونه میشم فقط خدا بهتون ارامش بده عزیزم درکتون میکنم خدا کمک کنه از دستشون خلاص شید

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!