من صبح زود تاپیک زدم که بچم مریضه به معلمش پیام بدم بهتره یا زنگ بزنم . خب واقعا برام سوال شد ...
حالا اون بنده خدا هم که چیزی نگفته ، من فکر کردم خدای نکرده توهین کرده
اینجا یک جامعه ی کوچیک هست که توش انواع و اقسام فرهنگ ها و طرز برخوردها هست و. تعریف هر کسی از مهم بودن یا نبودن موضوعی فرق داره ، این موضوع ذهن شما رو درگیر کرده بوده ولی برای ایشون تاپیک لوسی اومده ، چه اهمیتی داره کی چی جوری فکر می کنه ؟ برای خودتون زندگی کنید ، هر چی دوست دارید بگید به مردم. چب کار دارید
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
تاپیک پر محتوی بزنی درش رو باز نمیکنند جواب سلامت رو بدن
تاپیک معمولی میزنی میان میگن واه واه چقدر سطح سایت اومده پایین
خلاصه تکلیف خودشون با خودشون معلوم نیست😕
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ