2777
2789
عنوان

سوختگی بیکینی با لیزر

1431 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

کسی تجربه ایی داشته از لیزر بیکینی 

من دیروز لیزر انجام دادم جلسه چهارم هست خیلی درد وسوزش دارم  و خیلی با جلسه های قبل فرق میکرد 

نمی‌دونم الان ممکن بیکینی ام سوخته باشه ؟؟؟

آخه نسبت به جلسه ها پیش خیلی قرمز شده اصلا کبود شده و معذرت می‌خوام لبه های داخلی کامل قرمز هستن و متورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سوزوندن تو لیزر اصلا افتضاح سوزش داشتم همونجا پماد ساختنی درست کرد مالید و گفت خونه بمال . نمیدونم اینا که بلد نیستن کار لیزر کنن واسه چی میرن اپراتور لیزر میشن باید بری اونجارو خراب کنی تو سرشون تا دیگه هر ننه قمری نشینه اونجا . من بدبخت که سوختم دیگه هم همسرم نذاشت برم لیزر 

منم سوزوندن تو لیزر اصلا افتضاح سوزش داشتم همونجا پماد ساختنی درست کرد مالید و گفت خونه بمال . نمیدو ...

وووااای عزیزم نگو بخدا دق میکنم 

برای شما چطور بود که سوخت زخم شدین یا قرمز و سوزش 

اگه اینطور بشه من که اصلا ساکت نمی‌مونم 

ولی خو چه فایده قرار نیست کاری کنن واسمون 

برای منم برداشت درجش رو زیاد کرد بیشعور هر چی گفتم دارم میسوزم گفت وایسا جواب بده لیزرت . بدجور جواب ...

من علاوه بر سوختگی، بافت واژنمم از بین رفت 😢مال شمام اینطوری شد بعد سوختگی؟

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
برای منم برداشت درجش رو زیاد کرد بیشعور هر چی گفتم دارم میسوزم گفت وایسا جواب بده لیزرت . بدجور جواب ...

اره آخه  برا منم حق به جانبن هر چی به خودم میپچیدم میگف حرکت نکن درجه اش پایین و از این حرفاس

من علاوه بر سوختگی، بافت واژنمم از بین رفت 😢مال شمام اینطوری شد بعد سوختگی؟

نه مال من عادی شده دیگه خوب شد بعد یه هفته همون پمادو زدم خوب شد ولی همسرم قاطی کرده بود میگفت برم اونجا رو خراب کنم رو سرشون 😄

اره آخه برا منم حق به جانبن هر چی به خودم میپچیدم میگف حرکت نکن درجه اش پایین و از این حرفاس

فقط باید بری قاطی کنی براشون بگی شکایت میکنم بگو الان که سوختم تو جوابگو هستی ؟؟ بگو بلد نیستی غلط میکنی میشینی جا اپراتور . واسه همینه ادم باید بره پیش ادم مطمئن و کار بلد هر جایی نباید رفت 

اپراتور ناشی بوده پوستتو سوزونده و تحریک شده

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود با ژل ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود به محض اینکه می‌رسیدم نوبتم بود و ذره ای معطل نمیشدم

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶