2777
2789

سلام عزیزا خوبین 

ببخشید اگه دو نفر خیلی همو دوس داشته باشن 

بعد احتمال ژن مشترکشون ۶.۲۵ یا همون یک یک شونزدهمه 

فامیل درجه پنج...

تجربه داشتید؟ خطرناکه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا از ازدواج فامیلی میترسم چون خیلی بچه ها رو دیدم واقعا زجر میکشن و ژنتیکشون با پدر و مادر مشکل نداشته ولی فامیل بودن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کلا از ازدواج فامیلی میترسم چون خیلی بچه ها رو دیدم واقعا زجر میکشن و ژنتیکشون با پدر و مادر مشکل ند ...

آره خب🥲خیلی خیلی خوبه اگه یکی هیچوقت درگیر فامیل نشه ولی خب همه از این جهت خوش شانس نیستن متاسفانه 

جواب علمی این سوال اینه: قابل پیش بینی نیست، از نزدیکان من یه زوجی رفتن آزمایش ژنتیک و بهشون اجازه دادن ازدواج کردن  ولی بچشون یه بیماری کشنده و پیش رونده ژنتیکی داره، اگه خیلی عاشق همن قید بچه رو بزنن

من با پسر خاله مادرم قرارع ازدواج کنم نسبت خاصی نداریم نه؟به نظرت مشکل سازه

شما درجه چهار محسوب میشید فکر بکنم

فامیلی دیگه ای ندارید ؟ مامان باباهاتون فامیلن؟

جواب علمی این سوال اینه: قابل پیش بینی نیست، از نزدیکان من یه زوجی رفتن آزمایش ژنتیک و بهشون اجازه د ...

حتی حاضر به تخمک اهدایی هم هستیم 

چون دیدم خیلیا خیلیا غریبه بودن بچشون مشکل دار شد متأسفانه واسه همین هیچی قابل پیش بینی نیست 

حتی حاضر به تخمک اهدایی هم هستیم چون دیدم خیلیا خیلیا غریبه بودن بچشون مشکل دار شد متأسفانه واسه همی ...

ان شالله هر چی خیره براتون پیش بیاد ولی سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری و هیجانی و بدون فکر کاری نکنی به همه جوانب خوب فکر کن. 

شما درجه چهار محسوب میشید فکر بکنمفامیلی دیگه ای ندارید ؟ مامان باباهاتون فامیلن؟

شما با نامزدتان چه نسبتی دارین

نه دیگه فامیلی نداریم

فقط پسر خاله مامانمه تنها نسبتمون‌

هنوز آزمایش ژنتیک ندادیم

ان شالله هر چی خیره براتون پیش بیاد ولی سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری و هیجانی و بدون فکر کاری نکنی به ...

آره خب خیلی وقته دارم بهش فکر میکنم🥲 شما هم میشه دعام کنید؟ 

شما با نامزدتان چه نسبتی داریننه دیگه فامیلی نداریمفقط پسر خاله مامانمه تنها نسبتمون‌هنوز آزمایش ژنت ...

خب ما نسبتامون پیچیدس ینی مامان بابای من باهم فامیلن

مامان بابای اونم دوباره فامیلن 

ایشون نوه ی خاله ی مادرم و نوه ی عمه ی پدرم هستن البته نا تنی

حتما عزیزم الهی که هیج وقت هیچ وقت زجری رو که خواهرم کشید هیچ کس تجربه نکنه و خدا هیچ کس رو با بچه ا ...

الهی آمین 🥲 کاش هیشکی تو موقعیتای سخت قرار نگیره