2777
2789
عنوان

عقدم امشب رفتم خونه مادرشوهرم

417 بازدید | 22 پست

امشب رفتم اونجا در حد سرزدن چون تازه اساس کشی کردن شوهرم برا خانوادش شام گرفته بود ک وظیفشه و مشکلی نیست من شبا شام نمیخورم کلا ولی با شوهرم میریم  بیرون در حد کم میخورم اینطور نیست ک کلا نخورم  ولی ازش انتظار داشتم برا منم بگیره وقتی داشتیم میرفتیم اونجا 

چون برا خودشون قبلش گرفته بود منتظر ما بودن 

مادرشوهرمم از سهم خودش نصف کرد برام ریخت بشقاب منم نخوردم گفتم من شب نمیخورمو اینا  لب نزدم شوهر بیشعورمم غذاشو گذاشت جلو خودش یک قاشق هم به من اصرار کرد ک بخورم منم به خودم نیاوردم گفتم نه ممنون من ناهار زیاد خوردم اولین بارش بود اینطوری بیشعوری میکرد .. عکس العملم چی باشه الان اومدم خونه مون

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی،گفتی شبا شام نمیخوری مگر اینکه بیرون باشید یه کن بخوری،دیگرانم به سبک زندگیت احترام گذاشتن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
ینی برای همه گرفت برای تو نگرفت ؟؟فوقش تو شبا شام نمیخوری ولی وقتی واسه همه گرفته واسه توهم میگرف حا ...

اره قبلش برا اونا گرفته بود بعد اومد دنبال من عقلش نکشید برا منم بگیره ببریم 

.