خانوما به دادم برسید 😵🥴من دیروز ناهار که خوردم یکم سر دلم سنگین شد غروب که شد رفتیم بیرون بستنی خوردم مهمان داشتیم مجبور شدم شام هم بخورم آخر شب دلپیچه گرفتم بعد صبح که بیدار شدم دلم یکم درد داشت بازم بیرون روی داشتم از صبح امروز تا الان پنج بار بیرون روی داشتم دیگه آب میاد فقط، حتی ناهار هم نخوردم که معده م اذیت نشه ولی حتی یه لیوان آب میخورم خیلی ببخشید اسهال میاد، گل گاوزبان بو دادم بعد دم کردم اما خوب نشد افاقه نکرد، چای خشک خوردم بازم تاثیر نداشت چی بخورم تا فردا خوب شم ؟ فردا بعد ظهر میرم دکتر اما تا انوموقع چی بخورم شکمم سفت بشه؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه تکه نبات رو بنداز تو یه ماهیتابه بزار اب بشه رو حرارت کم نصف استکان اب بهش اضافه کن خاموش کن اون اب رو بخور یکم تلخه ولی اب رو اتیشه انگار نه انگار اسهال بودی
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".