2777
2789
عنوان

رابطه ای که شاید به ازدواج ختم نشه

129 بازدید | 5 پست

کسی که دوسش داشتمو امروز ول کردم چون من 21 سالمه و اون 19 اما نه کار داره نه پول نه سربازی رفته 

فقط دوسش داشتم پول نداشت یه شکلاتم بخره برام 

من خودم چیزای خوردنی رو میگرفتم بیشتر 

و من دوست دارم با کسی که دوسش دارم بتونم ازدواج کنم رابطه بلاتکلیف بهم استرس میده 

ااما خیلی پسر خوبی بود بهم احترام میذاشت نه اهل سیگار بود نه اهل هیچ چیز بدی 

فقط ورزش 

بنظرتون اشتیاه کردم چون الان چیزی نداشت ولش کردم باید به پاش میموندم تا به یه جایی برسه؟

من محکوم به تنهایی اممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پاش میموندی اون ب جایی میرسید اون ولت میکرد. بی خیالش خوب کردی وقتی میگی یه شکلات نمیتونست بخره به پای چیش میموندی. تبریک میگم خودشو کشیدی کنار 

یا من یا هیچکس همون خودم
نمیدونم واقعاا

کوچیکتر از خودت اشتباه محصه. خودتو نجات بدی میتونی کسی دیگرم نجات بدی. چن سال باید میموندی اون خودشو جم میکرد هزارتا مشکل ب وجود میاد. اخرش با یه بهونه ولت میکنن. فکر خودت باش فقط 

یا من یا هیچکس همون خودم