2777
2789

پسرم آمادگي ميره 

تومهدشون خيلي آموزشهاي خوبي دارن 

اما احساس ميكنم براي اين سن دارن زياده روي ميكنن 

مثلا لوحه نويسي دارن 

پسرم عاشق رنگ آميزيه ولي با لوحه نويسي مشكل داره كلا بيشتر دوست داره بازي كنه تا آموزش ببينه واسه همين هر روز ميگه من مهد نميرم 

مهد بچه هاي شما هم همين طوره ؟ 

كلا آموزش بچه ها تو اين سن چيه؟

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

مثلا مربع و مثلث و لوزي و مستطيل رو يادشون دادن  البته به صورت رنگ آميزي 

مثلا يه تصويره كه بايد تو اين تصوير مربع رو آبي كنه مثل رو قرمز 

شعر و خمير بازي و مراكز بعضي از استان ها و اين چيزا رو آموزش دادن 

پسر من پارسال مهد میرفت یک روز در میون بود امسال میره پیش دبستانی مدرسه هر روز میره زیاد شکایت نمیکنه چون پارسال مهد رفته فقط وقتی چیزی رو بلد نیست ناراحت میشه من تو خونه باهاش کار میکنم یاد میگیره.پارسال زود خسته میشد و غر میزد امسال بهتر شده

🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد پسر منم خمه چیز داره از ازمایشگاه تا نمایش عروسکی و خمیر بازی و نقاشی و کاردستی ... هر چی ک فکرشو بکنی . پسرم از خاب ک بیدار میشه تا ظهر انقدر میگه پس کی برم مهد ؟ همش منتظر ساعت مهدش بشه . انقدر ک مشتاق شده . اوا دوست نداشت.

شمام نگران اموزشهاسون نباش . معمولا کارهایی ک از بچه ها میخان زیر نظر روانشنسها بررسی میشخ . خودشون میدونن چیکار کنن

مديرشون معتقده كه اين آموزشها بايد باشه چون سال ديگه پيش دبستاني ميره و براي آزمون مدارس خوب بايد اينا رو بلد باشه و همين طور پيش دبستاني بايد يه چيزهايي رو بلد باشن 

اما ميترسم پسرم از درس زده بشه 

البته الان كه با پسرم و مديرشون صحبت كرديم قرار شده كه كمتر سختگيري كنن كه از مهد زده نشه 

عزیزم هر گونه اموزش زیر شش سال برای بچه مضره بچه تا شش سالگی فقط باید بازی کنه و همبازی داشته باشه. اینو پرفسور سمیعی دکتر هلاکویی و خانم رویا نوری وخیلی از روانشناسای مطرح گفتن

خودش خسته میشه یا شما واسش سخت میبینی؟ اگر سختش هست بزار اندازه ظرفیتش کار کنه

خودش خسته ميشه كه ميگه ديگه مهد نميرم 

منم اطرافيانم نديدم كه اينقد آموزش داشته باشن 

مديرشون معتقده كه اين آموزشها بايد باشه چون سال ديگه پيش دبستاني ميره و براي آزمون مدارس خوب بايد اي ...

نه عزیزم مهد پسر من اینجوری نبود حتی الان مدرسه اش هم اینطور نیست..بنظر من هم‌ظلم در حق بچه ست آموزش تو این سن..حق داری نگران باشی تو این سن زوده بچه از درس زده بشه

🤔
عزیزم هر گونه اموزش زیر شش سال برای بچه مضره بچه تا شش سالگی فقط باید بازی کنه و همبازی داشته باشه. ...

منم همين و ميگم اما ميگن فردا تو پيش دبستاني براش مشكل ايجاد ميشه احساس ميكنم لوحه نويسي براي سنشون زوده و بيشتر بايد تفريح و بازي كنن اما امسال تفريح كنه سال آينده كه تو پيش دبستاني همه اينها رو آموزش ميدن 

ضمن اينكه دستوراتشون زير نظر بهزيستيه و مرتب بازرس مياد چك ميكنه البته بعضي مهد ها سخت ميگيرن و بعضي مهدها براشون مهم نيست

نميدونم مهدشو عوض كنم يا نه 

از طرفي پارسال يه مهد ديگه ميرفت الانم بخوام عوض كنم ميشه سه تا مهد مختلف سال آينده ام پيش ميره و مدرسه ميره اينطوري بچه صدمه نميبينه 

مرتب مكانش عوض بشه؟

منم همين و ميگم اما ميگن فردا تو پيش دبستاني براش مشكل ايجاد ميشه احساس ميكنم لوحه نويسي براي سنشون ...

پیش دبستانی که از اسمش مشخصه یه مقطعی هست که بچه رو اماده میکنه واسه مدرسه و یاد گیری دیگه لزومی نداره قبل از این مقطع بچه بخاد چیزی یاد بگیره 

مثلا مربع و مثلث و لوزي و مستطيل رو يادشون دادن  البته به صورت رنگ آميزي  مثلا يه تصوي ...

عزیزم من دوتا پسر دارم تو همین سن به نظرم اینا باعث ميشه از پیش دبستانی خسته بشن 

آموزش برای بعد از شش سالگیه 

تو این سن فقط بازی بازی بازی 

منکه از مهدصرف نظر کردم با داداشش قراره تاششش سالگی فقط بزنن سروکله هم 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم