2777
2789
عنوان

سرفه های دخترم😣😣😣😣

6826 بازدید | 31 پست

سلام مامانای مهربون دخترم چند روزیه ابریزش داره شبا سرفه میکنه قطره منتول دوطرف بالشش میریرم قطره بینی هم داخل بینی ریختم پنجشنبه هم تولدشه میشه لطفا راهنمایی کنید چی کنم زود خوب شه؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخي چه تفاهمي دارم با دخترت منم سرفه ميكنم همش اين چند روز پنجشنبه م تولدمه    

تولدت مبارک  خانمی

دانه به میگن برای سرفه خوبه بریز تو لیوان یک ذره اب داغ بریز یک نعلبکی بزار روش دم بکشه میگن برای سر ...

ممنون

یه روز تب داشت استا دادم خداروشکرخوب شد دیگه تب نداره

خب پس احتمال عفونت گلوش کمه. اما بازم باید یه دکتر نشونش بدی. گلوش چرک نداشته باشه. گاهی اوقات سرفه از چرکه. دکتر دختر من یه شربت گیاهی واسش مینوشت مخصوص کودکان. خیلی خوب بود. اسمشو دقیق یادم نیست. فکر کنم ivora بود. ولی خیلی عالییی بود. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خب پس احتمال عفونت گلوش کمه. اما بازم باید یه دکتر نشونش بدی. گلوش چرک نداشته باشه. گاهی اوقات سرفه ...

واسه دخترمن 2.5 سی سی مینوشت. 26 ماهش بود 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
دوسال

شیر پاستوریزه بهش میدی؟ نشاسته درست کن با شیر حالت فرنی بده بهش بخوره یاشربت پروپیسپان اگه اشتباه نکنم عصاره پیچک سرفه های پسر چهار ماهه منو که خوب کرد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊