سرنوشت_تاریکی مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 527 عنوان واای الان اومدم مهمونی 🥺💔💔💔💔💔💔خاک تو سرم | مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 23 پست الان اومدم مهمونی گفتم بیام نی نی سایت چندتا تاپیک بزنم حالم بهتر شه نشد الان بابام با عمه کل کل افتادن سر زمین و خونه دارن صداشون میبرن بالاچیکار کنم.. الان تو حیاط منتظر اسنپ.. یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶 1403/06/23 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninisafar عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 13483 چطور لذت ببرم آخه؟ دعوای عمه ها خفنه و خنده داره و اندکی ترسناک 😅 دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 8047 یعنی انقدر پول مهمه که یه روز خوبمون این جوری خراب کردن.. اره والله الان دعواس 😀😂 اکانت ۳ نفره مون💞🤪
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48163 هیچ حرفی نزن شما عزیزم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 نذر صلوات کن تا هردوشون اروم بشن بعدشم بدون خبر نرو بهترین کار🙏 .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
سرنوشت_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 527 اوف عاشق دعوام 😔😶 یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶
سرنوشت_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 527 دعوادنداده که هرکس قانونی سهمشو ببره والا خودمم نمی دونم واسه چی دعوا میکنن الان حیاطمداریم با مامانو و برادرم سوار اسنپ میشم بزار تا میتوان دعوا کنن یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 والا خودمم نمی دونم واسه چی دعوا میکنن الان حیاطمداریم با مامانو و برادرم سوار اسنپ میشم بزار تا می ... حتما خبر بده .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!