2777
2789
عنوان

و پدرشوهری که رک بهمون گفت به شما هیچی نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 125 پست
دنبال دعا نویس مجتبی و زنش بگرد

به نظرمن علتش همینه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق اولاد چیه؟! خب اختیار اموالش داره.والا نمیدونم چجوری اصلا روتون شد برید بگید به ما بده.تا زنده س ...

عزیزم به فوت نمیرسه...همین الان زده به اسم زنش و مجتبی جونش و دخترش هم کرده دوسهم

خیلی دلم شکست...گفتیم پس حق اولاد نداریم؟ گفت این مسخرعچه بازیا چیه

پدر شوهر من هم اختیار اموالش رو داده به پسر مجردش

بعد همسر من که خودش کمک کرده پدرش صاحب ملک و املاک بشه الان داره کارگری مردم رو میکنه

چقدر بی انصافا این پدرها 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

پدر منم‌وعضش خوبه من اصلا ازش پول نمیخوام‌ولی بمن میده خیلیم‌میده خواهرای دیگم چون هی میچسبن پول بده پول بده نمیده یطوری شده خواهرام همشون از من بدشون میاد ولی من‌واقعا از بابام نمیخوام شمام بگوهمسرت حرف از پول نزنه بی منت در اختیار پدرش باشه پدرش بهش کمک کنه

ایشالا ک خیره

چرا خودتونو کوچیک کردینوقتی تا حالا نداده مشخصه گفتن زبانی هم دردی دوا نمیکنهعیبی نیست بعد از وفات ش ...

فک نکنم حقی بمونه...داره کم کم میفروشه...آقا مجتبی کم کم داره ملک و مغازش زیاد میشه

همینایی که از کار پدرشوهرت دفاع میکنن همونایی هستند که پدرشوهرشون هواشونو دارن 😂چقدر عقده ای و نچسب ...

دقیقااااا 

اینا همون عروسایین که همه چیزو برای خودشون و بچه‌هاشون میخوان بقیه هیچ حقی ندارن طلبکارم هستن 

آخه خیلی سخته...مگه ما چیکارش کردیم...زیر فشار مالی بعضی وقتا له میشم

باهاش قطع رابطه کنید کلا 

عیدم خونه ش نرید 

خط تون عوض کنید ..کسی هم خواست بیاد خونتون برا فضولی و خبر ببره برا اونا 

راه ندین خونه 

خیلی دلم شکست...گفتیم پس حق اولاد نداریم؟ گفت این مسخرعچه بازیا چیه

تا زندس نمیشه کاری کرد بمیره یک سومشو میشه ببخشه مجتبی بقیش قانونی تقسیم میشه مگر یا قبل مردنش ببخشه یا صلح خیاری کنه اونجوری دیگه کلا نمیشه کاری کرد نگی بهتره هیچی نمیشه جز اینکه بدتر از شما بدش بیاد شاید یکاری محبتی چیزی کرده اون

به نظرمن علتش همینه

نه عزیزم بعضی بچه ها بیخودی در چشم پدر و مادر عزیز و بزرگ هستند

مهره مار دارن انگار 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌