2777
2789
عنوان

و پدرشوهری که رک بهمون گفت به شما هیچی نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 125 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هرچیز یه حساب کتاب داره...بهش میگیم خب ما بیایم ور دستت؟ میگه بیا حقوقت ماهی ۱۵ تومنه بیشتر نمید ...

سعی کنید محبت کنید دلی کنارشون باشید بنظرم این بیشتر جواب میده بعضی خانوما اشتباه میکنن که با خانواده ی شوهر کل کل راه میندازن و فاز دوری دوستی برمیدارن البته منظور من شما نیستی و از زندگیتون خبر ندارم‌اما محبت دلی و صادقانه خیلی جواب میده پدرشوهر من فرزند وسطیشو که بشدت هم گند اخلاق و خرابکاره از همه بیشتر دوس داشت و همیشه حرف حرف اونو زنش بود ولی شوهر من انقد محبت کرد حسن نیت خودشو به اونا ثابت کرد البت که اللان پدرشوهرم چند ساله کلا رای ش برگشته

بزا شوهرت بره پیشش کار کنه فعلا اصلا حرف پولو نزنید ،بیشتر میده بهتون اگه پیشش باشید،از دل برود هر که از دیده رود

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

سلام درسته از چشم تو نگاه می کنم میبینم به یه بچه اش بیشتر میرسه میگم ما هم حق داریم ولی از چشم پدرش هم نگاه می کنم میگم خب این مجتبی دست راست من با من زحمت میکشه بقیه بچه ها نه درست نیست همه چیز رو برابر بینشون تقسیم کنم اون موقع حق مجتبی ضایع میشه

از طرفی ادم زنده اختیار مال خودش رو داره اصلا دوست داره قبل مرگ همه رو بفروشه خرج خوشگذرانی خودش و زنش کنه یه عمر زحمت کشیده خریده الان قبل مرگش میخواد لذتش رو ببره شوهر شما بعد مرگ پدرش میتونه از اموال پدرش انتظار داشته باشه نه زمانی که در قید حیات هست 

هر چند شاید منم اگه جای شما بودم ناراحت بودم ولی واقعیت اینه قانونا اختیاری ندارین وقتی پدرشوهرتون زنده هست و خودش نمیخواد به شما کمک کنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام درسته از چشم تو نگاه می کنم میبینم به یه بچه اش بیشتر میرسه میگم ما هم حق داریم ولی از چشم پدرش ...

بله درسته...بعضی وقتا مادرشوهر بهمون میگه من دلم مسافرت میخواد. ما هم به پدرشوهر میگیم خب بلندشید باهم برید یه مسافرتی چیزی...بخداوندی خدا اگه خرج خودش کنه خوشحال هم میشیم...به مجتبی هم میده ده ساله میگیم دست راستش اشکال نداره ولی انسال دیگه اموالش و کلا داره میزنه به نامش

یکی یه یکی میگه ارث پدریته آره اگه به هیچ کدوم‌نمیداد حق داشت ولی الان نه

دقیقا مادرشوهر میگه این داداشش هم همینطوره..به هیچ کس کمک نمیکنه...منم گفتم خب ما پول نخواستیم که؟ میگیم چرا بی عدالتی

سعی کنید محبت کنید دلی کنارشون باشید بنظرم این بیشتر جواب میده بعضی خانوما اشتباه میکنن که با خانواد ...

قبل اینکه من باشم هم شوهرم میگه از ما خوشش نمیومد...هرچقدرهم میرفتیم پیشش همین بود...شوهر من فقط دوست نداره غیبت بقیه رو کنه ولی اقا مجتبی عاشق خراب کردن شخصت داداشاشه

اخه هرچیز یه حساب کتاب داره...بهش میگیم خب ما بیایم ور دستت؟ میگه بیا حقوقت ماهی ۱۵ تومنه بیشتر نمید ...

برید تا اطمینان کنه!!  البته الان می دونه علاقه ای به کسب و کارش ندارید و فقط برای پول می روید.