2777
2789
عنوان

کسایی کع پوستشون خوبه بیاین

56 بازدید | 5 پست

من پوستم تازگیا خیلی بد شده جوش زدم کلی کدر شده یه مدت فشار روانی زیادی تحمل کردم استرس زیاد و پوستم کلی خراب شده 

چی کار کنم چه روتینی توصیه میکنید

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو شدم 

باید از استرس و بحث با ادمای احمق دوری کنی 

ادم تا واقعا حالش درون خوب نباشه پوست خوبی نمیتونه داشته باشه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ولی در کل پوست خوب به چنتا چیز بستگی داره 

ژنتیک : اونایی که کلا پوستشون از همون اول کار خوب بوده و هست 

رسیدگی خیلی زیاد : این مورد رو خیلی در اطرافیانم دیدم اون فرد واقعا پوست خوبی نداشته و حداقل ۳۰ کیلو اضافه وزن داشته ، الان هم لاغر کرده هم خیلی خرج پوستش میکنه که اینجوری شده 

ارامش داشتن 

خواب کافی 

تغدیه 

دست نزدن به پوست 

و ...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

مشاوره پوست و مو بگیر روبیکا

TRUSTISHO

کارشناسان شرکت لیاتیم

ی روتین اصولی داشته باش✔️

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا