2777
2789
عنوان

موهاتون خدادادی چه رنگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 87 پست
اسمت سارا نیست؟ راستشو بوگووو

نه والا اسمم دریا هست

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

دیگه ماشاالله به این زیبایی ❤چه خبره 😂😍

فدای شمااااا بیا تاپیک بعدیم چشامو بزارم

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲همه راهارو رفتم از دکتر سنتی تا متخصص همرو رفتم دارو خوردم قطره زدم آمپول زدم هیچی اثر نکرد🥲� ...

عه 🥲

بازم دنبالش باش قطعا یه راهی هست نا امید نشو

منم بعد کرونا کلی از حجم موهام کم شد پر حجم بود ولی عیب نداره شده دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عهه منم این جوریم 🤩

خیلی قشنگه مخصوصا تو افتاب میدرخشه بخاطر همون رنگ نمیکنم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اوهوم همچنان دنبالش هستم تو هم نزار اینجور بمونه 🥲🥲🥲

من جلوهاش خیلیی خالیه میخوام تیغ بزنم روغن کرچک بزنم

آها راستی الان یادم اومد یه تاپیکه بود یه ترکیب گفت گفتش بعد استفاده از این ترکیب دیگه موهام نریخت ذخیرش کردم یه روز درست کنم استفاده کنم الان لینکشو بهت میدم

الانم موهام میریزه کم حجم شده از تغذیمم هست البته هم تغذیمو درست کنم هم به موهام برسم دیگه نریزه کافیه 

رو سرمم تازگیا نگاه کردم چندتا بچه مو دیدم 🥹 (اینارو من یه زمانی میکندم 😑😂 ولی دیگه نمیکنم حیفه) 

من با موی کم حجم هم مشکلی ندارم از نظرم قشنگه

ولی خب ریزش مو نگران کنندست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من جلوهاش خیلیی خالیه میخوام تیغ بزنم روغن کرچک بزنمآها راستی الان یادم اومد یه تاپیکه بود یه ترکیب ...

اره بابا نریزه فقط خوبه که مشکلی نداری من به شدت رو مخمه 🥲🥲 

منم خیلی دلم میخاد بزنم اعصابمو خورد میکنه 

دستت درد نکنه تونستی بفرس بهم❤️

اوهوم همچنان دنبالش هستم تو هم نزار اینجور بمونه 🥲🥲🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13245929/%d9%85%d9%86-%d9%87%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%87-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%b1%d9%88-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b4%db%8c%d8%af%d9%85-%d8%b1%d9%88-%d9%85%d9%88%d9%87%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%ab%d9%86%d8%a7-%d9%87%d9%81-%d9%87%d8%b4%d8%aa-%d8%aa%d8%a7-%d9%85%d9%88-%d9%85%db%8c%d9%88%d9%85%d8%af-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%a7%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%b9%d8%b1%d8%b6-%db%8c%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%af%d8%b1%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d8%af?page=1

این لینکش 

چرا انقدر طولانیه 😂

راستی درکل ماساژ کف سر هم حتما حتما انجام بده مثل معجزه میمونه موهات انقدر زود بلند میشه مو رو هم تقویت میکنه 

فقط جوری کف سرتو با نوک انگشتات ماساژ میدی که گرمارو کف سرت حس کنی همین

منم عزیزم تا حالا رنگ نکردم خیلی رنگ موهامو دوست دارم تازه چند تا هم سفید دارم

ااخیییی🙂❤

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚