2777
2789
عنوان

لوازم تحریرهای لاکچری

274 بازدید | 13 پست

سلام مامانای خوشگل

لوازم تحریر چرا اینقدر گرون شده؟؟؟ شما چه قدر واسه هزینه کردید تا الان؟

البته همه جور قیمت هست ولی بعضی قیمت ها واقعا شوکه کنندست

لطفا اگر ممکنه تمام لوازم های بچه هاتون رو خیلی خاص و گرون نخرید چون هم بچتون در معرض حسادت قرار میگیره هم واقعا بچه ها با اون دل های کوچولو و نازکشون توان این همه تبعیض رو ندارن

ایکاش تمام بچه ها بهترین هارو داشته باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لوازم التحریردخترم قشنگ وشیک کیفشم خیلی ناز500دادم 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

معلم دخترم ،هفته پیش جلسه گذاشت که به هیچ عنوان اجازه نمیده بچه ها لوازم فانتزی و گرون بیارن کلاس .و ...

احتمالا معلم ها بیشتر متوجه میشن که این چیزا ممکنه چه تاثیر هایی توی آموزش داشته باشه که جلسه گذاشتن. به خدا من با این سنم میرم توی لوازم تحریری دلم میخواد داشته باشم وای به حال بچه ها

کیف جینگول خریدم برای دخترم ۴۵۰

کفش خیلی جینگول و جنس دار ۵۷۰

لوازمش هم لاکچری و شیک گرفتم حدود ۱ و نیم

قمقمه هنوز نگرفتم

البته خیلی گشتم قیمت مناسب گیر بیارم

تو سفر هستم و الا عکسشون رو میگذاشتم

برای پسرهای قمقمه سیلیکونی که جمع میشه و خیلی ترند شده خریدم نفری ۲۰۰

در صورتی که مغازه رو به روی همون جا داشت ۲۹۰ می‌داد

لوازمشون با هم دو تا داداش حدود ۱۹۵۰ شد

البته بعدش حدود ۳۰۰ مجددا خرید کردم

کفش هاشون ۴۹۰ بود

۳۹۰ گرفتم با یکبار گفتن تخفیف داد

کیف هم هنوز نگرفتم 

کیف جینگول خریدم برای دخترم ۴۵۰کفش خیلی جینگول و جنس دار ۵۷۰لوازمش هم لاکچری و شیک گرفتم حدود ۱ و نی ...

عزیزمممم مبارکش باشه الهی با دل خوش استفاده کنه و همیشه موفق باشه مامان مهربون

تو جلسه گفتن فانتزی طور نباید باشه همه چی ساده

به نظرم خوبه که میگن به پدر مادر ها، چون بازار از لوازم گرون اشباع شده، بچه ها هم که با پدر مادر برن خرید حتما میبینن و دلشون میخواد، بزرگ تر ها باید مدیریت کنن

البته بارها دیدم بچه ها گریه میکنن یه چیزو به انتخاب خودشون بردارن 

برای پسرهای قمقمه سیلیکونی که جمع میشه و خیلی ترند شده خریدم نفری ۲۰۰در صورتی که مغازه رو به روی همو ...

الهی که پسرای گلت همیشه باعث افتخارت باشن و موفق باشن. مرسی مامان مهربون