من بادمجون رو خط خط پوس میکنم بعد میزارمتو هواپز یزره روغن مایع میمالم بهش سرخ که شد مایع ماکارونی درست کرده میریزم تو شکم بادمجونا بعد روشم پنیر فراوان و دوباره میزارم تو هواپز ۱۸۰ درجه و ۱۵دقیقه انگشتاشونم میخورن با سبزی خورن و سنگک تازه
من پیتزا هم رو نون باگت میپزم قسمت بالاش میبرم میزارم خش میشه میکنم پودر سوخاری زیراش مربع مربع میبرم میچینم پهلو هم روش سس کچاب میزنم بعد پنیر پیتزا بعد مایع ماکارونی بعد دوباره پنیر بعد ریز ریز فلفل دلمه کم میپاشم رو همش یزره آویشن میپاشم و با سس کچاپ خوشگل خط خطی میکنمش میزارم تو ظرف یبار مصرف المنیومی و میزارمتو هواپز روش درجه پیتزا رو میزنم از بازاری خیلیییی خوشمزه تر میشه تو مایع ماکارونی قارچم خورد میکنم