2777
2789

بعدگرون پنیرفله ای بخرم؟بچه هام عاشق پیتزان ولی شوهرم چون دوس نداره منم بیرونی براشون میخرم توخونه درست نکردم .توتوسترهم میشه ؟هرچی هنرداریدبریزیدبیرون خوشگلا🤩

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچی بلد نیستم غیر از قیمه با ماکرونی خرشت بادمجون😎😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من بادمجون رو خط خط پوس میکنم بعد میزارم‌تو هواپز یزره روغن مایع میمالم بهش سرخ که شد مایع ماکارونی درست کرده میریزم تو شکم بادمجونا بعد روشم پنیر فراوان و دوباره میزارم تو هواپز ۱۸۰ درجه و ۱۵دقیقه انگشتاشونم میخورن با سبزی خورن و سنگک تازه

راحتترینش اینه با نان تست پیتزا درست کنی مواد ابریزی روش و روش پنیرپیتزا 

پنیر بازشد اماده است فقط برشته ترمیشه 

روهمه چیز میشه ریخت حتی روی پوره سیب زمینی 

روی ماکارانی 

البته ذائقه ایه دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من پیتزا هم رو نون باگت میپزم قسمت بالاش میبرم میزارم خش میشه میکنم پودر سوخاری زیراش مربع مربع میبرم میچینم پهلو هم روش سس کچاب میزنم بعد پنیر پیتزا بعد مایع ماکارونی بعد دوباره پنیر بعد ریز ریز فلفل دلمه کم میپاشم رو همش یزره آویشن میپاشم و با سس کچاپ خوشگل خط خطی میکنمش میزارم تو ظرف یبار مصرف المنیومی و میزارم‌تو هواپز روش درجه پیتزا رو میزنم از بازاری خیلیییی خوشمزه تر میشه تو مایع ماکارونی قارچم خورد میکنم 

خرشت بادمجون😅

نخند😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂