2777
2789
عنوان

لعنت بهم 😤 چرا انقدر ساده لوحم 😓

418 بازدید | 28 پست

(شاید این تاپیک رو شبم‌بزارم تا بیشتر نصیحتم کنین😥)

میخوام خودمو خالی کنم.خیلیییی ساده لوحم☹️

هرکی از راه میرسه بهش اعتماد میکنم.😔

با همه درد و دل میکنم😞

راز هامو بهشون میگم😨

فکر میکنم همه خوبن😖

نمیخوام اینطوری باشه 😣 

بعد همش عذاب وجدان میگیرم . شب اصلا

نمیتونم بخوابم. 😫🤕

منم جای خواهرتون 🥺

کمکم کنین تروووخدا 😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من😔

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

خب عزیزم به همین حس ها فکر کن اون لحظه که داری درد ودل می‌کنی با هرکس، 

بگو ممکنه دردسر برام درست شه وقتی کسی رو نمی‌شناسم باهاش حرف بزنم، بگو ممکنه سو استفاده کنن، اینارو دائم بادآوری کن به خودت

واقعا دنیای بدی شده

هر وقت خواستی به یکی راز بگی یاد خودت بنداز که اون براش مهم نیست و حتی ممکنه منو مسخره کنه 

یا هروقت اومدی اعتماد کنی یادت بنداز که چند هزار نفر از این طریق بدبخت شدن ازونایی گرفته که تو جاده به ماشینایی گه مثلا خرابن اومدن کمک کنن خفت شدن گرفته تا کلاهبرداری ها

💤💙