مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان به وقته اذان مغربه 50 بازدید | 8 پست اگر دستان پر مهرت را به سوی آسمان بردیمیان قنوت ربنایت دعایم که محتاجمدوستام عزیز التماس دعا آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/06/23 | 18:34 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 بریم به نماز اول وقت برسیمالتماس دعا ان شاءالله که همگی حاجت روا شیم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 التماس دعا فراموشم نکنیدیا علی آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عزیزم دعا کنید منو عشقم باهم ازدواج کنیم 🙏🏻 چشم عزیزم براتون ایت الکرسی خوندم 🌺 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 فدات امشب دعات میکنم زنده باشی عزیزمهمچنین گلم از ته قلبم از خدا می خوام که حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه ان شاءالله آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
555nahid5 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 14707 زنده باشی عزیزمهمچنین گلم از ته قلبم از خدا می خوام که حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه ان شاء ... فدات آیت الکرسی میخونم به دلم نشستی خواهر
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 فدات آیت الکرسی میخونم به دلم نشستی خواهر قربونت برم عزیزم زنده باشی ممنون مهربون ❤🌺 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست