2777
2789

سلام من حدود ۱۵ روز پیش آبله مرغون گرفتم بعد یک پسر ۱ نیم ساله دارم چند روز پیش دوروز تب کرد و هیچ علائم دیگه ای نداشت الان حدود ۵ روزه گذشته میخوام ببینم ممکنه همون آبله مرغون باشه؟ آخه دونه در نیاورد

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

آره ممکنه .  تو بچه های خیلی کوچیک ممکنه علائم نداشته باشه و همون یکی دو روز تب باشه.  یا دونه های ریز بزنه.

آبله مرغون ۱۵ روز دوره نهفتگی داره یعنی ممکنه ۱۵ روز ویروسش تو بدنت باشه ولی علائم نداشته باشی و بدیش اینه تو دوره نهفتگی قابل سرایت هم هست!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من وقتی نوزاد بودم آبله مرغون میگیره و حتی به من شیر هم میداده ولی من اصلا نگرفتم و هیچیم نشد

آها ممنون گلم پاسخ دادی حالا منکه دلم میخواد بگیره چون من تو این سن پدرم دراومد

عزیزم من خودم پزشکم. تو برنامه واکسناسیون ملی نیست ولی. اریم. یه سرچ بفرمایید

سلام عزیزم شما پزشکید؟ میتونم سوال کنم درباره ویروسم؟

میگم من چند روز خوب شدم الان دوباره اسهال و تب و لرزم شروع شده کسی اینطوری شده؟

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

ببخشید عزیزم در رابطه با تاپیک الحمدلله سوال داشتم خیلی میترسم یعنی جنگ شده؟ کشورمون رو میزنن خدا لع ...

سلام قربونت بشم .. نههه نمیشه عزیزم اگر نمیزدیم جنگ میشد فدات شم دیگه ترسوندیمشون انداختیمشون سرجاشون پس خیالت راحت

سلام قربونت بشم .. نههه نمیشه عزیزم اگر نمیزدیم جنگ میشد فدات شم دیگه ترسوندیمشون انداختیمشون سرجاشو ...

اخه اگه جواب سخت تری بدن چی خدایا چرا نابودشان نمیکنی که این بلا رو سر ما میارنننن😭😭😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید