2777
2789
عنوان

چیکار کنم طلاق بگیرم یا بمونم

1085 بازدید | 85 پست

۲ ساله عقد کردم خیلی دوستش دارم ولی اون منو اینقدری که من میخوامش نمیخواد از رفتارش مشخصه

خیلی وابسته به مادر و خواهرشه یعنی هر حرفی که بزنن فکر میکنه واقعا صلاحشو میخوان ولی اصلا این خانواده یک درصد فکر و عقل ندارن فقط چششون دنبال پوله 

حقوق شوهر من کمه ولی این خانواده اینقدر پر فیس و افاده هستن که این بدبخت باید بره وام بگیره و قرض کنه تا از پس اینا بر بیاد خواهرش شوهر داره ولی بازم به برادرش وابستس

یه برادر کوچیک هم داره که از اینا بدتره 

صدبار بهش گفتم باید به فکر زندگیت باشی میگه نه تو بدبینی و از این حرفا بهش میگم دارم با چشای خودم میبینم بدبینم

به خدا دیگه نمیکشم اینقدر به مامانش وابستس که باید حتما پیش مامانش بخوابه 

بهش گفتم که من دلم مسافرت میخواد گفت من الان دستم خالیه نمیتونم بعدش میرم سر گوشیش میبینم واسه مامانش پول قرض کرده داده طلا رهن خونه خواهرش رو داده 

به خانوادشم غیر مستقیم گفتیم که حواستون رو جمع کنید اصلا انگار نه انگار 

به خدا هر هفته جنگ و دعوا داریم ولی زیر بار نمیره میگه خانوادم جون منن من نمیتونم 

دیگه طوری شده که خانواده خودمم همه چیزو از چشم من میبینن 

الانم اینقدر رومون توی روی هم باز شده سر این خانواده مفت خور

که کارمون به طلاق کشیده شده 

میترسم از طلاق پشیمون بشم ۲۲ سالمه😭

از طلاق نگرفتن پشیمون میشی اگر ادامه بدی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کاملا از شرایط زندگیت خبر ندارم اما با این چیزایی که تعریف کردی زندگی با این ادم خیلی سخته تازه حالا نامزدین برین سر خونه زندگی خودتون سخت ترم میشه اگر الان نمیتونی تحمل کنی جدا شو خیلی بهتره تا اینکه ازدواج کنین بچه داشته باشین

دوس ندارم اینو بگم ولی از این آدم واسه تو شوهر درنمیاد همون بهتر الان ازش جدا بشی تا ۳ ۴ سال دیگه با ...

همین الانشم افسرده افتادم توی خونه 

حتی چندباری میخواستم خلاص کنم خودمو

پیش خودم میگم شاید درست بشه😭

نه عزیزم درست نمیشه ...۹۰ درصد مشکلات بخاطر اینه که فکر میکنیم میتونیم طرف مقابل رو تغییر بدیم ولی نمیشه با این فرهنگ بزرگ شده تربیت شده

کاری که هست پدر ومادرت باید انجام بدن بگن اونا چیزی نگفتن که جمع و جور کنند خودشون رو ؟ بعد دو سال ...

اتفاقا پدرم بهشون گفت ولی کو 

یه چندباری واسه عروسی گفتن ولی بابام مخالفت کرد این اخلاقاشون رو دید