2777
2789
عنوان

چیکار کنم طلاق بگیرم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب شرایط خودت داره. دوتا چهارتا کن ببین بعد طلاق زندگیت بهتر میشه یا بدتر؟طلاق توی عقد هم بهتر از بعد عروسیه. 

ببین با حرف تا حلا درست شده یانع 

من تو عقد جدا نشدم ۱ساله عروسی کردم هر روز تا پای طلاق میرم طلاقم نمیده

بستگی ب شرایط خودت داره. دوتا چهارتا کن ببین بعد طلاق زندگیت بهتر میشه یا بدتر؟طلاق توی عقد هم بهتر ...

من حق طلاق و تحصیل و اشتغال رو دارم 

واقعا بخوام بگم واقعا بهتر میشه لااقل دیگه اینقدر اعصابم و روانم داغون نمیشه 

اخه دوسش دارم مشکلم اینه😭😭😭

همین الانشم افسرده افتادم توی خونه حتی چندباری میخواستم خلاص کنم خودمو

خودت رو خلاص کنی تنها کسی که بدبخت میشه خودت هستی که زندکیت رو حروم یه ادم الکی کردی 

و پدر مادرت رو عزادار میکنی

وگرنه برای خانواده اون مهم نیست شوهرت هم نهایت ۲ماه بخاد غصه تو رو بخوره بعد فراموشت میکنه میره دنبال یه زن دیگه

من حق طلاق و تحصیل و اشتغال رو دارم واقعا بخوام بگم واقعا بهتر میشه لااقل دیگه اینقدر اعصابم و روانم ...

بازم ب خودت بستگی داره این نشه جدا شی و دوباره بری باهاش ک ازت سو استفاده کنه 

منم همسرم دوس دارم تنها دلیلی ک ازش جدا نشدم اینه میترسم جدا شم و باز دست نکشم ازش بشم اسباب بازی براش 

هر موقع کامل دلسرد شدی جدا شو یا ببین توانایی داری فراموشش کنی

از طلاق خیلی میترسم از تبعات بعدش

قطعا خیلی بهتر از زندگی کردن با همچین ادگیه که جوونیتو کوفتت کنه سنی نداری تازه نامزدم هستی هیچ تبعاتیم نداره میری درستو ادامه میدی میری سرکار کیسای خیلی عالیم پیدا میشن

استارتر عزیزم تصمیم عقلانی با رعایت تمام جوانب بگیر هیچکس اندازه خودت شرایط و سبک سنگین رو نمیدونه عاقلانه تصمیم بگیر ک ایا. همسرت قابل تغییر هست یا نه؟ نسخه نمیپیچم ولی تغییر نکنه زندگی غیر ممکنیه و صد در صد ب شکست میخوری

استارتر عزیزم تصمیم عقلانی با رعایت تمام جوانب بگیر هیچکس اندازه خودت شرایط و سبک سنگین رو نمیدونه ع ...

خودش میخواد 

ولی قدرت نه گفتن به خانوادشو نداره 

خانوادش دیگه شورشو دراوردن ادم بشو هم نیستن 

به خدا ادم بدی نیست ولی این خانواده نمیذارن زندگی کنه

دوست داشتن عنه آخه عزيزم حق طلاقم داري طلاق بگير خلاص اين از همين الان زندگي برات جهنم كرده با مادر خواهرش چه برسه بعد عروسي 

مادر و خواهرش يه آب خوش نميزارن از گلوت بره پايين اذيتاشون بيشترم ميشه 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙