2777
2789
عنوان

دختری که سابقش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 54 پست

ن اصلا نمیگم،دخترای دیدم باروابط متعدد بعد ازدواج وفادار موندن وغیر همسرشون‌ هیچ مردی و نمیبینن،وبرعکس اینقد دختر افتاب مهتاب ندیده دیدم باویدن چراغ سبز مردغریبه وفادار نموندن،کلا هیچکس از فردای اوماخبرنداره 

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرشوهرم خودشم دوست‌دختر زیاد داشت وفکرکنم همون دختر مناسبشه ولی شوهرم گفت برادرمه نباید سکوت کنم ...

الان تو چ مرحله اي هستن خب براي برادر نميشه سكوت كرد چون يك نفر مياد توي خانواده و نظم خانواده ممكنه بهم بريزه وقتي خيلي متفاوت باشه و يا پنهانكار باشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان تو چ مرحله اي هستن خب براي برادر نميشه سكوت كرد چون يك نفر مياد توي خانواده و نظم خانواده ممكنه ...

بله متاسفانه برادر اونم درحالیکه از بچگیش چون پدرنداشتن شوهرم بزرگش کرد حتی کارخودش رو دادبه اون، الان هیچی عروسی گرفتن وحتی مارودعوتم نکردن مهم نیست چون این نمکنشناسی ها جواب داره، فقط من میترسم ضربه ای به زندگیم بزنه چون خیلی کینه ای

مارو فرمالیته بردن خواستگاری بعدکه اومدیم پرسیدن چطور بودچون شوهرم راستشوگفت این المشنگه شد

خب همسر شما كاري ك وظيفه بود انجام داده يعني قبل ازانتخاب نهايي 

ديگه انتخاب با خودشونه بعضيا دلشون ميخاد سرشون ب سنگ بخوره 

همسر شما ديگه از الان ب بعد وظيفه داره فقط ب انتخابش احترام بذاره و از خانوادش محافظت كنه 

بله متاسفانه برادر اونم درحالیکه از بچگیش چون پدرنداشتن شوهرم بزرگش کرد حتی کارخودش رو دادبه اون، ال ...

اينكه الان اين اتفاق افتاده ممكنه بيشتر خانواده رو بهم بريزه تا گذشته اون خانم

بنابراين بايد سبك سنگين كنيد ببينيد داريد چي ب دست مياريد چي از دست ميدين

اينكه الان اين اتفاق افتاده ممكنه بيشتر خانواده رو بهم بريزه تا گذشته اون خانمبنابراين بايد سبك سنگي ...

دقیقا، اونموقع خیلی به شوهرم اصرارکردم که چیزی نگه ولی گفت این باخیلیا که آشنای منن بوده وچیزای ناجور... ولی من خودم اعتقادم اینه پسری که خودداری نکرده لیاقتش دختری که مثل خودش بوده

دقیقا، اونموقع خیلی به شوهرم اصرارکردم که چیزی نگه ولی گفت این باخیلیا که آشنای منن بوده وچیزای ناجو ...

ديگه حالا ازدواج كردن همسر شما هم بايد ب همسر برادرش احترام بذاره 

چون برادرش ديگه با وجود دونستن اين چيزا انتخابش كرده

ادامه دادن موضوع گذشته همسرش باعث ميشه ي موضوع جديد برا دلخوري پيش بياد و خانواده رو بهم بريزه