2777
2789

یادش بخیررررر ولی  خب امیدوارم بره ک برنگرده اون زمان😂😂چیزایی و ک یادم رفته  بود یادم اومد تو پیاما چقدر سخت بود دلتنگی عشق دعوا حرفای رمانتیک قهر های طولانی و همش بخاطر اون دوری بود ولی  چقد پیامای خوب و رمانتیک بهم میدادیمم الانم میدیم ولی کمه چقد پریود نشدنام استرس زا بودن😁😂یادش بخیرر واقعاا ولی خب بعد از عروسی و خیلی بیشتر دوست دارم اون عشق احترام وابستگی بعد عروسی بیشتر شد دعوا کردنامون خداروشکر کمتر شد دعوا و بحثم کنبم لااقل قهر نمیکنیم ولی تو نامزدی تا تقی ب توقی میخورد قهر میکردیم چون تو ی خونه نبودیم🙃😂همه پیامامون اینجوری بودن ک دلم برات تنگ شد ،دوستت دارم،بیا خونمون،بریم بیرون،پریود شدی یا ن😂و من قهرم😶🤣🤣🤣و ی پیام سم از شوهرم پیدا کردم ک امروز کلا بهش نشون  دادم و خندیدم خودشم میخنذید 😂😂😂یادش بخیر چه استرسی داشتیممممااااا😁😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا من مال ۴سال دوستیمونم دارم وقتی بهم گف دوست دارم آخه ما اصلا اوایل حسی بهم نداشتیم دوتا دوست معمولی بودیم ک تو دانشگاه همو می‌دیدیم  همه چتامون از اول دارم تا الان ک۲سال ازدواج کردیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اخهههه حالا بچه دار شدی؟

نه بچه دار نشدم 

الان بهش میگم ببین کل نامزدی هی میگفتی باردار نشی ولی خب الان اقدامم مبکنیم نمیشه ک 🥲😅😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پیاماتونو بفرستید ذوق کنیم😂😂🥲

پیامام ی خیلیه ولی چشمم 😂

نه بچه دار نشدم الان بهش میگم ببین کل نامزدی هی میگفتی باردار نشی ولی خب الان اقدامم مبکنیم نمیشه ک ...

الهی 

ایشالله یه بچه ناز و سالم و صالح بیاد تو بغل ت 

نگران نباش 

خوشبخت بشی