2777
2789

کلییییی مشکلات دارم ک فقط با پول حل میشه هیچکسم وام ازدواج نمیفروشه و فقط قسط وام ازدواج کمه مشکلات من در حدی هست ک این فکر ب سرم زده.... از ازدواج متنفرم اصلا نمیدونم چرا ب همچین چیزی فکر میکنم جون شاید حیلی بدبختم... کار هم نمیتونم بکنم چون چشمام ب شدت ضعیف و هیچ دیدی ندارم و پول ی لنز برا چشمام سی میلیون هست انقد مشکلات دارم ک با پول وام ازدواج راحت همشون حل میشه و میتونم راحت زندگی کنم... تو رابطع هم هستم میتونم با طرفم عقد کنم اونم اوکیه ولی شرایط خوبی نداره و اخلاقش زیاد خوب نیس و خیلی شکاک بنظرتون چیکار کنم؟؟ 💔فقطم بیست سالمه پدر ومادرمم ندارن کمکم کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه وام ازدواج چقدر میدن که حاضری خودتو بدبخت کنی خدا خودش انشاالله همه چی رو براتون درست کنه

ممنونم ایشالله

همون ۳۰۰میلیون راحت منو نجات میده کاشکی یکی وامشو میفروخت 

خدایا دختران و پسران سرزمینم رو به خودت می سپارم خودت حفظشون کن.لااقل قدرت تحمل این همه سختی و بدبختی رو بهشون عطا کن تو که مشکلات و این همه مصیبت و میبینی و چشماتو بستی

بخدا دیوونه میشم این چیزا رو میبینم.دخترکم😭😭😭😭😭😭

وا دختر مگه عقلتو از دست دادی اینهمه کار ریخته شده حتی برو جایی فروشندگی کن حتی شده تو خونه کار کن ولی زیر بار این ازدواج نرو مگه چقدر وام میدن چس تومن وام میدن 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

تو فامیل یا آشنایان ،پول رو هم بذارین به شکل وام هر ماه یه کسی برداره یا تعداد زیاد بود هر ماه دونفر ، بعد خواهش بکنین به شما خارج از نوبت بدن و اولین نفر باشین که وام رو‌میگیرین. 

خدایا دختران و پسران سرزمینم رو به خودت می سپارم خودت حفظشون کن.لااقل قدرت تحمل این همه سختی و بدبخت ...

برام دعا کنین توروخدا کاش خدا منو ببینه خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم😭😭

وا دختر مگه عقلتو از دست دادی اینهمه کار ریخته شده حتی برو جایی فروشندگی کن حتی شده تو خونه کار کن و ...

ی ۳۰۰تومنی ک میدن همون میتونه منو نجات بده و گفتم نمیتونم کار کنم چشمام خیلی ضعیفه باید لنز بگیرم ک لنزمم سی میلیون هست هیچ راهی ندارم

ی ۳۰۰تومنی ک میدن همون میتونه منو نجات بده و گفتم نمیتونم کار کنم چشمام خیلی ضعیفه باید لنز بگیرم ک ...

برو درخواست وام اشتغال کن اتفاقا منم تو فکرشم میخوام یه کاری راه بندازم ولی پول ندارم میخوام برم ببینم وام اشتغال چقدر میدن تا بتونم باهاش یه کاری رو شروع کنم 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم این کار مثل تن فروشی هست برو کار کن تلاشتو بکن

این چیش شبیه تن فروشی هست؟؟! 

میخام از راه درست مشکلم رو حل کنم مگ میخام گناه کنم.. پس شما خودت خاستی ازدواج کنی ینی میخای تنت رو بفروشی

کلی فرق هست بین تن فروشی و ازدواج 

اگ شبیهش بود ک خب اسمش ازدواج نمیزاشتن شما حالتون خوب نیس بخدا  . من دارم میگم ازدواج. اگ همچین ادم کثیفی بودم خب ازدواج نمیکردم خیلی راحت میتونستم بقیه رو تیغ بزنم ولی ذات دارم مث بعضی از ادمها نیستم