امروز داشتم فکر میکردم که دهه چهل و پنجاه به یه عافیتی رسیدن ولی دور و برم نگاه میکنم دوستام فامیلای همسن و سالم همه زندگیشون سخته بزور ماشین بخرن تک و توک بتونن خونه بخرن واقعا چرا اینجوری شد😔
یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
باز دهه شصت یه ازدواج کرد یه خونه توان داشت بخره دهه هفتاد چی ازدواج از دهه شصت یهو پرید تو دهه هشتاد بدترین اتفاقا مثل کرونا تورم و... دقیقاً تو دهه ۲۰ تا ۳۰ دهه هفتاد بود و خرید خونه ک دیگه نگم
تو هر نسلی هرکی بیشترتلاش کرد بیشتر بدست اورد چه دهه پنجاه چه دهه هشتاد
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........