من عمل کردم اشعه زدم دکتر گفت جلوی پیشرفتش رو میگیره هردو چشمم هم عمل کردم ولی الان ی چشمم ک چندماه پیش عمل کردم نمرش تغییر کرد و بیشتر شد ی نمره رفت بالا دکترم گفت باید عمل پیوند برات انجام بدیم اگ بازم پیشرفت کزد خیلی ناراحتم کلی گریه کردم من فقط بیست سالمه عمل پیوند هم وحشتناکه اخه چطور ممکنه اشعه زدم و عمل کردم باز پیشرفت کنه😔😔💔💔کسی اینجا عمل کرده ولی بازم پیشرفت کنه قوز قرنیه ش؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم فک کنم ۶ اینا بود دیدش خوب نبود اصلابرو مرکز دیدار اونا خیلیییییی بهتر راهنمایی میکنن شاید ع ...
من مازندران هستم نمیدونم اینجایی ک میگین کجاست و امیدوارم با لنز اوکی بشه خیلی از عمل میترسم همون عملcclرو ب سختی تونستم تحمل کنم این ک پیونده وحشتناکه😔
من مازندران هستم نمیدونم اینجایی ک میگین کجاست و امیدوارم با لنز اوکی بشه خیلی از عمل میترسم همون عم ...
تهرانه مرکز دیدار تو اینستا پیج دارن سرچ کن میاره
نترس اونقدری که میگن خود عمل سخت نیست فقط مراقبت کردن بعدش سخته که ب نظرم خانم ها خیلیییی بهتر از مردا مراقبت میکنن چهار هفته بعد عمل و بعدش کارای روزمره تو میتونی انجام بدی