2777
2789
عنوان

چقدر داداش داشتن قشنگع🥲🥲🥲😍

389 بازدید | 18 پست

هرچی بزرگتر مبشم میفهمم چقدر دوسشون دارم که چقدر برام عزیزن و جونم ب جونشون بستست دیروز رفتم خونه مادرم بعد ۲تا داداش دارم بزرگه ک تا منو دید خندید گف بیاینن ک بلای جونمون ک غایب بود اومده🤦‍♀️😂😂بعد چون هندونه دوس دارم رفت هندونه خرید اورد ریز کرد گفت حتما باید بخوری 😂کوچیکه هم ک الان ۱۸سالشع هی میومد بیخ گوشم میگف شارژ داری؟اگه شارژ نداری بهم ی پیام بده برات میزنم باز میرف میومد میگف خونتون میوه هست؟اگه نیس ب هیچکی نگیا ب خودم پیام بده سریع برات میارم بعد میگفتم بابا  بخدا همچبیی  دارمممممم بزرگه میگف نه تو از وقتی شوهر کردی اینجا خجالت میکشی یادت رفته مثه کیسه برنج همینجا میوفنادی امر و نهی میکردی بهمون🤣🤣🤣بعد خیلی یواش اومد بیخ گوشم گف پول میخای ؟پول نداری من هستماااا منم هرچی میگفتم  بخدا دارم همچیی دارم میگفتن ن تو خجالت میکشی😂😂آخرشم داداش بزرگه دراز کشید گف ی ماساژ نمیدی ب داداشت؟حسابی بهش مشت و مال دادم و بقول خودش خستگیش در رفت 

داداش داشتن خیلی خوبه حس غرور داشتم دیروز اینکه مثله  کوه حواسشون هست ک کم نیارم ک سختی نکشم و این فقط خوبی یبارشون بود بعدم مثله تموم خاهر برادرا یخمون ک اب شد زدیم تو سر و کله هم و مسخره بازی میکردیم 🤭🤭تنها ارزوم اینه ی دختر خوب و خوش اخلاق مثله خودشون نصیبشون بشه و خوشبخت بشن تو زندگی 🤲🤲

الان میگین پز میدی ولی پز نیست افتخار میکنم ب بودنشون و گاهی لحضه هایی و ک خیلییی ب دلم میشینن دلم میخاد اینجا ب اشتراک بذارم همین 🥲🥲

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بخدا تا وقتی مجردن خوبن 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا تا وقتی مجردن خوبن

😂😂😂😂عب ندارع متاهل شن لاقل خارشوهر بشم😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
خدا حفظشون کنه انشااله

مرسییی

آره واقعا منم وقتی ازدواج کردم انگار تازه متوجه شدم 

یکی شون مجرده یکی شون متاهل درست عین داداشای شمان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم یکی دارمممم ۲۲ سالشه ....بد نی خوبه

خداحفظش کنه 

من ۲تا دارم بزرگه ۲۵ کوچیکه ۱۸

چقدر عالی🩷🩷

دعای اخرت خوب بود انشالله یکی در سطح خودتون و با اخلاق برادرات باهاتون وصلت کنه🙏🏻🙏🏻

منم برادرم خوب بود روابطمون عالی، چقدر همه جا تعریف میکردم از وقتی ازدواج کرده سالی ۳ ۴ بار شاید ببینمش، میگم نکنه چشم خورد از بس همه گفتن خوش بحالت برادر داری! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

آره واقعا منم وقتی ازدواج کردم انگار تازه متوجه شدم یکی شون مجرده یکی شون متاهل درست عین داداشای شما ...

خداحفظشون کنه برات 

منم بعد ازدواج ک ازشون یکم دور شدم فهمیدم اونا چقد برام عزیزن

چقدر عالی🩷🩷دعای اخرت خوب بود انشالله یکی در سطح خودتون و با اخلاق برادرات باهاتون وصلت کنه🙏🏻🙏🏻 ...

آخیی عیب نداره خودشون خوشبخت و خوشحال باشن کافیه