2777
2789
عنوان

مسافرت با نامزد و خانوادش 😭

961 بازدید | 35 پست

ما قراره برای مسافرت بریم یه شهری که خانواده نامزدم اونجا زندگی میکنن بعد نامزدم گیر داده میگه تو باید برگشتنی بخوای بری شهرتون با من بیای دوست دارم با خودم برگردی ،خانواده نامزدمم باهاش هستن (حالا دلیل اینکه چرا ما میریم اونجا و خانواده اونم باهامون برمیگردن رو بیخیال شین)ولی مامانم نمی‌زاره باهاشون برگردم میگه تا وقتی که با هم نرفتین زیر یه سقف حق نداری تنهایی باهاشون مسافرت بری خصوصا اینکه مجبور باشین شب جایی بخوابین تو مسافرت و این حرفا 😑

یه بار حواسم نبود گفتم مامانم نمی‌زاره بعد نامزدم خیلی بهش برخورده میگه مگه من غریبه ام که مادرت اینجوری میگه ما الان زن و شوهریم و این حرفا😬😬😬

حالا مامانمم برگشته میگه از طرف من بهش نگو که راضی نیستم تو بری ممکنه از من ذهنیت بدی پیدا کنه.مامانم میگه از طرف خودت بگو ، بگو من راحت نیستم باهات بیام مسافرت 😐خب اینجوری به نامزدم بر می‌خوره چجوری بهش بگم نمیخوام باهات بیام که ناراحت نشه‍؟از طرفی هم باید بگم که منو نامزدم با هم خیلی راحتیم و این مسائلی که بگم باهاش راحت نیستم باهات رو قطعا قبول نمیکنه چی بهش بگم بیخیال شه😭😭

آخههههه چرا مامانم انقده حساسههههههه

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری نامزدم گفت دوست داری بعد عقد کجا بریم با هم گفتم والا مامانم نمیزاره باهات جایی بیام مسافرت خیلی بهش برخورد گفت تو داری میزنی تو ذوقم حداقل یه چیزی می‌گفتی گفتم خب وقتی مامانم نمیزاره باهات جایی بیام چرا الکی فکر و خیال کنیم میگه تو خیلی بی احساسی 

الان واقعا تقصیر از منه؟؟؟؟؟؟

مامانت حساس نیست حق داره اینجوری بگه اینقدر ساده نباش تو مسافرت ممکنه اصطکاک پیش بیاد اذیت بشی

بعدم بچه ام تو چرا انقدر ساده ای چرا رفتی به نامزدت گفتی مامانت راضی نیست 🫤😑

تقصیر خودته که نمیتونی برای خودت تصمیم بگیری،ببین من عرب زبان هستم و این چیزا توی فامیل ما فاجعه حساب میشه ولی شاید باورت نشه من یک سال ونیم عقدمو رفتم خونه شوهرم زندگی کردم و نذاشتم کسی کوچیکترین حرفی بزنه حتی مامان و بابام

خستم، خیلی خسته
مادرتو راضي كنبگو اونجا اين همه ادم هستن ما كه نميريم تو اتاق جدا جلو بقيه درست نيست و اين حرفابگو ر ...

راضی نمیشه مرغش یه پا داره اصلا خیلی بدش اومد مامانم که حتی حرفشو وسط کشیدم گفت من روز اول به خواهرشم گفتم دخترمو نمی‌زارم تنها شب بیاد جایی بمونه اونا دیگه حق ندارن موضوع رو وسط بکشن منم به هیچ وجه اجازه نمیدم باهاشون برگردی

مامانت حساس نیست حق داره اینجوری بگه اینقدر ساده نباش تو مسافرت ممکنه اصطکاک پیش بیاد اذیت بشیبعدم ب ...

اخه روز اول مامانم خودش جلو همه اینو گقت نمی‌دونستم نباید بگم باز 🥲 بعد حالا مامانم میگه نه دیگه از طرف من نگو 

عقدیم 🥲🥲🥲چیکار کنم چی به نامزدم بگم

تو نباید به نامزدت چیزی بگی، مشکل مامانته.

به مامانت بگو خودش به نامزدت بگه که تو نمیری. اینجوری مجبور میشه رضایت بده. 

بابات چی میگه؟؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه عقدین اخه چه اشکالی داره متاسفانه خانواده من هم اینطوری بودن خیلی زجرکشیدم تاطلاق رفتیم

واقعا تا طلاق ؟؟؟ چرا آخه ؟ چون باهاش مسافرت نرفتی تا مرز طلاق رفتین؟