2777
2789

از اول شهریور لکه بینی دارم پریود نمیشم فردا میخام برم دکتر امپول بنویسه پریود میشم یا چون لکه بینی دارم تاثیری نمیزاره؟

خیلی نگرانم استرس گرفتم نمیدونم چم شده این ماه😞🤦‍♀️

همون استرس نمیزاره بشی

این هورومونو باید نزدیک پریودیت بزنی بعد چند روز پریود میشی

زمان پریودی بزنی برعکس عمل میکنه و همون چند قطره رو قطع میکنه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

همون استرس نمیزاره بشیاین هورومونو باید نزدیک پریودیت بزنی بعد چند روز پریود میشیزمان پریودی بزنی بر ...

اخه لکه بینیم قطع میشه دوباره چند روز بعد شروع میشه کلی ام دمنوش میخورم ولی پریود نمیشم🤦‍♀️دکتر پس چی مینویسه برا باز شدن پریود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه لکه بینیم قطع میشه دوباره چند روز بعد شروع میشه کلی ام دمنوش میخورم ولی پریود نمیشم🤦‍♀️دکتر پس ...

اولین بار میشنوم قطع بشه بعد چند روز دوباره بیاد

مطمعنی خون پریودیه..یا خونریزی یا عفونت‌

برو دکتر بزا معاینه کنه 

برای پریودی دارو زیاد هست ببین کدومو تجویز میکنه شایدم قرصش بهت داد

اولین بار میشنوم قطع بشه بعد چند روز دوباره بیادمطمعنی خون پریودیه..یا خونریزی یا عفونت‌برو دکتر بزا ...

اره اخه وقت پریودیم بود همیشه ۲ روز اینا لکه بینی دارم بعدش پریود میشم این ماه این طوری شدم تازه ۳باری ام کامل پریودم باز شد چندساعتی دوباره قطع شد لکه بینی شدم باز.خودمم موندم چرا این طوری شده

فردا حتما میرم کاش چیز جدی نباشه میترسم🤦‍♀️

اره اخه وقت پریودیم بود همیشه ۲ روز اینا لکه بینی دارم بعدش پریود میشم این ماه این طوری شدم تازه ۳با ...

نه چیزی نیست دکتر برووخیالت راحت بشه خودش دارو میده