2777
2789

من خانه دارم دوتا پسر ده ساله و سه ساله دارم بامادرشوهرم تو یه ساختمونم..همسرم شش ماه بیکاره و مشکل اعصاب پیدا کرده .مستاجریم.حالا پسر عموی هممسرم که تو مجارستانه برای همسرم کار پیدا کرده میگه ظرف دوسال بهش اقامت دائم میدن و میتونه اقدام کنه و منو بچه هاشو هم ببره اما همسرم قبول نکرده چون میگه غز خانواده دور میشه چیکار کنم راضیش کنم بره دوسال از ما دور بشه یا کنار بیام باهمین شرایط؟

نه بابا بزار بره راضیش کن بگو اینجا موندنت چ فایده ای برا ما داره  وقتی بچه هات در سختی باشن..تکنولوژی انقد پیشرفت کرده هربا روزتصویری  با هم در ارتباطیم. دو سال هم زمان زیادی نیست بگو فک کن رفتی سربازی

نمیفهمم چرا مردا همش دنبال اینن که درآمد کم داشته باشن اما بچسبن به خانوادشون😐 خب درآمدش خوبه بره مگه چیه عوضش میاد یه خونه میخره

اگه دوباره تعلیق شم نی نی سایت رو به آتیش میکشم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.