2777
2789
عنوان

این روزا از خوشحالی کلی اشک ریختم

674 بازدید | 62 پست

یکشنبه دخترم میاد تو بغلم.کلی هیجان دارم برا دیدنش.بعد از دوتا سقط و ivfنی نی دار شدیم.

از خدا می‌خوام تمام مردم دنیا از اینم دلشون بیشتر شاد باشه

به سلامتی😍

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایاشکر

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

برام دعا میکنی؟🤍خوشحالم برات برای منم دعا کن بگو خدا خواسته دلمو بده دعای تو زودتر برآورده میشه،فرشتت که به دنیا اومد تگم کن

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

من زنداداشم بعد ۱۷ سال بااراده خدا و اهل بیت باردار شد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ دکترا نتونستن کاری کنن بدون‌دکتر‌باردار شد‌با معجزه‌خدا‌و‌اهل بیت علیه السلام

قربون امام حسین

حضرت عباس و مادرشان حضرت آن البنین سلام الله علیها 

امام رضا

امام زمان عح و مادرشان حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

برام دعا میکنی؟🤍خوشحالم برات برای منم دعا کن بگو خدا خواسته دلمو بده دعای تو زودتر برآورده میشه،فرش ...

من زنداداشم بعد ۱۷ سال بااراده خدا و اهل بیت باردار شد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ دکترا نتونستن کاری کنن بدون‌دکتر‌باردار شد‌با معجزه‌خدا‌و‌اهل بیت علیه السلام

قربون امام حسین

حضرت عباس و مادرشان حضرت آن البنین سلام الله علیها 

امام رضا

امام زمان عح و مادرشان حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚