2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردین لطفابگین این دردای من نشونه زایمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 43 پست
ای کاش یکشنبه دیگه زایمان کنم ازاین استرس راحت بشم.

انشاالله

شایدم فردا بشه 🥲

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زایمان کردی؟

نه هنوز عزیزم دیروز عصر دردشدیدی گرفتم ولی دوباره ول کرد ازدیشب تاحالاخبری نیس.گذاشتم همون فردا ک دکترم گف بیا بیمارستان برم.دعا کن دهانه رحمم بیشتربازشده باشه فردا دیگه زایمان کنم بیام خبرشو بهت بدم.

واقعا؟؟یعنی تاثیری داره انقد راه رفتن واسه باز ترشدن؟؟همش حس میکنم کافی نیس پیاده رویم.

بله

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه هنوز عزیزم دیروز عصر دردشدیدی گرفتم ولی دوباره ول کرد ازدیشب تاحالاخبری نیس.گذاشتم همون فردا ک دک ...

گلم توپ خاردار عالیه با پله می تونی بخر توپ روش بشین تکون بده باس ن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ولی تاثیری نداشت الان دارم ازبیمارستان میام ماما معاینه کرد همون یک سانت بودم.درحد خودکشی تحرک و پیا ...

توپ بخر پله پونزده بار بالا پائین برو استراحت نکن ول نکن دیگه دیدی حال ندار برو حموم اب گرم بگیر دراز دوچرخه بزنه ولی پاتو زیاد به شکم نزدیک نکنیا

ولی تاثیری نداشت الان دارم ازبیمارستان میام ماما معاینه کرد همون یک سانت بودم.درحد خودکشی تحرک و پیا ...

توپ خاردار بزن بعد الو سیاه بخر‌ فکر کنم گل مغربی باید بخری از داروخونه قرصشو از دکترت زنگ بزن بپرس بعد ببین فیلم ورزش زایمان دانلود کن اهنگ بزار برقص نهار بخور الان دیگه کار خونه نکن شب املت بده شوهرت خب تا پنح نیم برقص قر محکم ندیا بچرو عضلاتت باید منقبض بشن خسته بشی

فک کنم دیگه نی نی کوچولو تو بغلته اره؟😁😍

آره عزیزم ۲۶شهریور صبح زود کیسه آبم پاره شدورفتم واسه زایمان بادوسانت طول دهانه رحم ک باآمپول فشار بالاخره زایمان کردم

آره عزیزم ۲۶شهریور صبح زود کیسه آبم پاره شدورفتم واسه زایمان بادوسانت طول دهانه رحم ک باآمپول فشار ب ...

مباااارکه عزیز دلم. ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه❤️