2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردین لطفابگین این دردای من نشونه زایمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 43 پست
باز تر شدی باز ادامه بده دردت زیاد شد برو دوش گرم بگیر و حرکت کن برو بیمارستان،وسایلتو جمع کن لباستو ...

واقعا؟؟یعنی تاثیری داره انقد راه رفتن واسه باز ترشدن؟؟همش حس میکنم کافی نیس پیاده رویم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شدید نیستا میتونم تحمل کنم تازه دیشب خوابمم برد😐بنظرت تاکی شدت دار میشه؟؟

ببین اگه کاری داری انجام بده حموم اینا اگه میخوای بری برو بعد ی لیوان شیو عسلو زرده تخم مرغ اگه بدت میاد یکمم وانیل بریز تو مخلوط کن میکسش کن بخور سریع شدید میشه و دهانه رحمت راحتتر و زودتر باز میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

به نظرم شروع دردای زایمانه،حدودا چند ساعت ممکنه دردش ملایم باشه ولی دیگه بعدش شدید میشه در حدی که شاید نتونی راه بری و باید بشینی زمین،من وقتی دردام ۱۰ دقیقه یکبار شد رفتم بیمارستان و تقریبا چهار ساعت بعد زایمان کردم.

آره گلم اگه فاصله دردات منظم بوده و ادامه دار بوده دیشب تا حالا باید بری بیمارستان ولی تا میتونی تو خونه

دردات رو بکش حس کردی داره شدید میشه برو بیمارستان

من دوتا بچه هام طبیعی بودن سر بچه اولم دردام کم بود رفتم بیمارستان شب قبلش یه سانت باز شده بود 8 صبح رفتم 4 بعد از ظهر زایمان کردم بماند که چقدر اذیت شدم و دستکاریم کردن 

آخرشم کیسه آب رو با یه میله پاره کردن تا زایمان کردم

ولی برا بچه دومم دردامو تو خونه کشیدم 1 بعد از ظهر رفتم بیمارستان 2 بعد از ظهر دنیا اومد بچم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ببین اگه کاری داری انجام بده حموم اینا اگه میخوای بری برو بعد ی لیوان شیو عسلو زرده تخم مرغ اگه بدت ...

باشه الان انجام میدم.بنظرت یک سانتو نیم تواین چن روز میشه ک بازتربشه؟؟

آره گلم اگه فاصله دردات منظم بوده و ادامه دار بوده دیشب تا حالا باید بری بیمارستان ولی تا میتونی تو ...

ینی بنظرشما من چهارشنبه یک سانتونیم بازبودم الان بازترشدم؟؟

باشه الان انجام میدم.بنظرت یک سانتو نیم تواین چن روز میشه ک بازتربشه؟؟

عزیزم من دهانه رحمم یک سانت بود سه روز مثل شما انقباض داشتم در حدی که مثل شما شبا هم میخوابیدم روز سوم رفتم معاینه کرد گفت چهار سانت شده بعد این شیر عسل تخم مرغ رو خوردم دردام پنج دقیقه یبار بود یهو شد یک دقیقه تقریبا یک ساعت بعد زایمان کردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من دوروز پیش یک سانتونیم بازبودم بنظرت الان بیشترشده؟؟

حتما بیشتر شده انقباض داشتی باعث میشه باز شه

ینی بنظرشما من چهارشنبه یک سانتونیم بازبودم الان بازترشدم؟؟

آره عزیزم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭