2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ و قولهایی که پایبند نیست

اقتدارش رو زیر سوال میبری؟

سعی میکنی بهش گوشزد کنی که آدم خوبی نیست؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه راستش تو دعوا حرفهایی می زنه حس می کنم هر خوبی بهش کردم ریختم تو جوی آب

واقعا نمی‌دونم.

مشکل اساسیت چیه؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اقتدارش رو زیر سوال میبری؟سعی میکنی بهش گوشزد کنی که آدم خوبی نیست؟

نه عزیزم خودش میگه مهربون تر از تو نیست

خیلی عاشقمه اما من سو استفاده نمی کنم

یکی بگم متوجه بشی

مثلا رفیقش ازش سواستفاده کاری می کنه من گفتم درست نیست خودت میدونی به جون من قسم میخوره دیگه براش کاری انجام نمیدم

بعد که دوباره قرار گذاشت گفتم چرا سانسور می کنی 

گفت حالا یه رو زده چرا قبول نکنم

گفتم پس چرا جون منو قسم میخوری

میخواستی بگی تحت شرایطی قبول می کنم

بعد گفت اصلا به تو ربطی نداره ما دو تا نردیم دعوامون شد

میدونی از چی ناراحتم

من بهش گفتم خودت میدونی اون قسم خورد بعد به من می گه یگبه تو ربطی نداره 

خب من احترام خودمو نگه داشتم اول دخالت نکردم بعد سر قولش 

نه عزیزم خودش میگه مهربون تر از تو نیستخیلی عاشقمه اما من سو استفاده نمی کنمیکی بگم متوجه بشیمثلا رف ...

عزیزم اینجا برداشت من اینه که همسر شما چون بلد نیست نه بگه از خود درونیش ناراحته پس ناراحتی هاش رو روی شما فرافکنی کرده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم اینجا برداشت من اینه که همسر شما چون بلد نیست نه بگه از خود درونیش ناراحته پس ناراحتی هاش رو ر ...

آره دیگه 

من تا هیچی نگم خوبم کوچکترین اعتراض می گه به توچه فقط به من میگه نه

آره دیگه من تا هیچی نگم خوبم کوچکترین اعتراض می گه به توچه فقط به من میگه نه

الان یه کالبد پیدا کرده 

الان یه کالبد پیدا کرده

الان یه کالبد پیدا کرده تا مشکلاتش رو بهش فرا فکنی کنه از طرفی داره با خودش تمرین میکنه نه بگه و شما رو بهترین گزینه برای این تمرین میدونه چون میترسه به بقیه نه بگه و اونا رو از دست بده اما میدونه با نه گفتن به شما باز هم کنارش هستی