2777
2789
عزیزم وقتی خطا کرد تو دعوا نمی کنی

من شوهره هستم .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه خط قرمزم بود همه رو رد کرد شبیه خودش کرد

خط قرمز دو طرفه حفظ میشه هر دو طرف باید تلاش کنن

ولی اینو مطمعنم هر لحظه رد بشه براش جد و آباد نمیذارم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من شوهره هستم .

من خیلی باهاش خوبم 

و فوق العاده آزاد گذاشتمش

اما وقتی اشتباه می کنه میخاد من هیچی نگم

من قهر می کنم

اونم میاد آشتی انقدر بی منطق حرف می زنه دعوا می کنیم و به هم فحش میدیم من خیلی عذاب می کشم

همسر منم همینه

میدونی من اوایل خیلی اذیت میشدم باهاش حرف زدم با خانوادش با مشاور اما تغییر نکرد دیگه من تغییر کردم الان میدونم تموم اون حرفایی که میزنه در اصل مربوط به درون خودش هست که داره فرافکنی میکنه نسبت به من بیشتر دلم بحالش میسوزه که آنقدر از درون حقیر شده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خط قرمز دو طرفه حفظ میشه هر دو طرف باید تلاش کننولی اینو مطمعنم هر لحظه رد بشه براش جد و آباد نمیذار ...

دقیقا منم همینم

اما میگم چرا باید باهاش زندگی کنم که تو این موقعیت قرار بگیرم

اون موقع ها تو هممقابله به مثل می کردی

گآهی اره گاهی نه اما الان بیشتر برای خودم ارزش قائلم سعی میکنن وقتی داره شروع میکنه یا برم بیرون یا برم تو اتاق کلا قانون نادیده گرفتن رو هم زیاد اجرا میکنم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

گآهی اره گاهی نه اما الان بیشتر برای خودم ارزش قائلم سعی میکنن وقتی داره شروع میکنه یا برم بیرون یا ...

خوشبحالت 

آخه هر موقع حرف میشه میرم تو اتاق انقدر پیگیری می کنه روانیم می کنه

نمیذاره برای خودم تنها باشم

خوشبحالت آخه هر موقع حرف میشه میرم تو اتاق انقدر پیگیری می کنه روانیم می کنهنمیذاره برای خودم تنها ب ...

تازه ازدواج کردی؟

دقیقا منم همینماما میگم چرا باید باهاش زندگی کنم که تو این موقعیت قرار بگیرم

بستگی به خیلی چیزا داره جواب این سوالت 

خیلی باید سبک سنگین کنی خواهرم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من خیلی باهاش خوبم و فوق العاده آزاد گذاشتمشاما وقتی اشتباه می کنه میخاد من هیچی نگممن قهر می کنماو ...

چندباری شما سعی کنید خونسرد باشید شاید عذاب وجدان گرفتش .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد